banner marshal garden
Frumusețe

Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat și în România!

 

Într-o atmosferă elegantă, peste 200 de invitați de marcă au participat la evenimentul de lansare în România a gamei de produse premium dermato-cosmetice RILASTIL. 

Despre calitățile produselor dedicate exclusiv frumuseţii şi sănătăţii tenului și pielii, disponibile de acum și în farmaciile Catena, au vorbit Federico Monaci și Alessandra Tavecchio, reprezentanții Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena și Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena. La evenimentul prezentat de Diana Enache, interpetă de muzică pop și model, fiica nu mai puțin celebrului Adrian Enache, au fost prezente vedete din showbiz – Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Olga Bălan, Alina și Romeo Negoiasă (Alesis), Monalisa Basarab, specialiști în cosmetică și beauty, medici dermatologi, jurnaliști de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri și reprezentanți ai Fildas, Catena și Tonica Group, in frunte cu Anca Vlad, Presedinta Fildas si Catena Group.

Calitatea produselor Rilastil este asigurata pe tot parcursul lantului de productie: cercetatorii centrului de control al calitatii verifica materiile prime, semifabricatele si produsele finite, testate atat la sfarsitul productiei, cat si la inceputul comercializarii. Rilastil a investit mereu in primul rand, in cercetare pentru a identifica cu precizie problemele cu care trebuie sa se confrunte pielea si pentru a gasi formule si ingrediente active pentru a le rezolva

Brand-ul Rilastil se poziţionează pe segmentul dermato-cosmetice premium şi conţine produse care se adresează principalelor și…cotidienelor probleme ale pielii (sensibilia, foarte uscată): acnee, stres oxdiativ, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici şi xeroză. Eficienţa acestora este garantată de principii active inovatoare și studii clinice, de formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea conținutului, şi condiții de prelucrare de înaltă calitate. ”Misiunea RILASTIL este aceea de a oferi clienților produse dermato-cosmetice realizate în conformitate cu parametrii stricți ai industriei farmaceutice, pentru a obține rezultate remarcabile, o stare de bine și o calitate optimă a vieții” – au spus reprezentanții Institutului Ganassini. ”Noi am investit în primul rând, în cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea și pentru a găsi formule și ingrediente active pentru a le remedia”. Pentru Laboratoarele RILASTIL din Milano, valorile de bază sunt pasiunea pentru excelență, încrederea consumatorului în lucrul bine făcut, siguranța dată de formule testate dermatologic și microbiologic, precum și eficiența oferită de principiile active inovatoare ale produselor care se găsesc în farmaciile Catena. Exista mai multe tipuri de tratamente marca RILASTIL, și anume: pentru îngrijirea zilnică – curățare și hidratare (gamele Daily Care și Aqua), Anti-aging – riduri de expresie, riduri gravitaționale, luminozitate, stres oxidativ (gamele Hydrotenseur si Progression HD), pentru piele sensibilă, hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritații, xeroză (gamele D-Clar, Acnestil, Xerolact), pentru uz corporal: vergeturi, celulită, elasticitate și tonifiere (gamele Riparatrice, Lipofusion, Hydrafusion, Elasticizzante și Stretch Marks) si cele pentru copii, de curățare și hidratare (gama Dermastil Pediatric).

Pasiunea pentru cercetare în doeniul chimiei si biochimiei, reprezintă spiritul lui Domenico Ganassini di Camerati, fondator în 1935 al Institutului Ganassini de Cercetări Biochimice din Milano. Abordarea inovatoare a metodelor de cercetare, profesionalismul şi etica metodologică a grupului reprezintă, repere pentru italieni, europeni, dar şi pentru cercetarea ştiinţifică internațională. Rezultatele excelente ale Institutului Ganassini şi valorile concrete sunt imprimate în linia RILASTIL, creată în 1972 pentru a oferi si garanta soluţii pentru frumuseţea şi sănătatea pielii și care reprezintă acum inovaţia, succesul şi certitudinea rezultatelor. Gama de produse RILASTIL este distribuita prin Catena, rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand autohton de profil. Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Cu peste 700 de unități la nivel național și 5.000 de angajați, Catena a reușit sa integreze imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.

Oana Georgescu

Foto: Tonica Group

Femei de 10 pe Facebook