Ea și El

Vedetele te învață cum să menții o relație veșnic tânără

„ Dragostea-i ca boala și nu te mai vindeci când o întâlnești” sunt versurile unui cunoscut cântec. Când întâlnim marea iubire, sperăm ca aceasta să dureze până la finalul vieții. Unii au norocul să trăiască o astfel de poveste, iar alții speră să-și găsească jumătatea alături de care să îmbătrânească. Vedem cupluri care au făcut nunta de argint sau chiar pe cea de aur și se iubesc la fel ca în prima zi. Întâlnim zi de zi batrânei care se plimbă pe aleile parcului ținându-se de mână ori stând cuminți pe vreo bancă și ascultând ciripitul păsărelelor. În acele clipe ne-am dori să avem și noi parte de o astfel de iubire. Astăzi, când suntem tot mai preocupați de carieră, uităm cât de importantă este familia. De aici și numărul mare de divorțuri din ultimii ani. Cu toate, suntem fascinate de filmele de dragoste cu happy-end sau de poveștile bunicilor noastre a căror căsătorie dura până la adânci bătrâneți. Nu există femeie care să nu viseze la o relație de lungă durată. Orice tânără își dorește, ca într-o zi, să poarte rochia albă de mireasă și să ajungă la altar. Câte dintre voi nu ați vrea să găsiți acel suflet pereche cu care să trăiți toată viața? Toate, nu e așa? 😉 Spuneți, nu v-ar plăcea să vă treziți dimineața, iar iubitul vostru să vă aducă micul dejun la pat? Sau nu ați vrea să faceți tot felul de activități împreună cu partenerul vostru? Acestea pot fi mici secrete pentru o relație de durată. Mulți specialiști consideră că cel mai important,într-un cuplu, este comunicarea, iar lipsa acesteia poate fi cheia unei despărțiri. Fiindcă am fost curioasă să aflu care este secretul unei relații de durată, am întrebat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.

Dar voi, dragi femei de 10, voi ce secret aveți pentru o relație de durată? Așteptăm părerile voastre, dar până atunci haideți să aflăm ce au spus câteva dintre vedetele noastre.

 

Alin Oprea: Este foarte greu să spui care este secretul unei relații de imagedurată. Cel mai important într-o relație este comunicarea, asta după iubire evident. Este foarte important să respecți persoana iubită și nu doar s-o iubești și cred că trebuie s-o iei așa cum este cu bune și cu rele. Întotdeauna când cunoști o persoană, te îndrăgostești și probabil vrei să formezi un cuplu, iar acest lucru îl faci pentru aspectele bune pe care respectiva persoană le prezintă. Însă mereu o să apară acele aspecte negative pe care trebuie să le înțelegi, să le accepți și să le corectezi dacă poți.

 

Marcel Pavel si sotiaMarcel Pavel: Eu cred că nu trebuie să dispară respectul reciproc, încrederea, iubirea și bineînțeles gândul de-a avea o familie, de-a întemeia o familie la modul cel mai serios. Atunci totul va reuși. Dacă nu există dragoste, n-are sens.

 

 

Silvia Dumitrescu: Eu aș putea să spun că dețin acest secret, dar mă crezi că nu știu care e? Am o relație foarte frumoasă cu soțul meu, suntem împreună din 1990 și nici nu știu cât de repede a trecut timpul. Suntem un cuplu nonconformist. Dacă eu lipsesc de acasă mai mult sau invers dacă lipsește el mai mult, ni se face un dor nebun. În general, cred că suntem foarte toleranți. Asta poate fi una din cheile imagesuccesului. Apoi, cred că în clipa când unul dintre noi este mai nervos, celălalt este mai calm sau se retrage și ne înțelegem foarte bine unul pe altul semn că acest sentiment enorm de dragoste și de iubire care se aprofundează pe zi ce trece există în permanență. La fel și grija pentru celălalt. Ne place să avem grijă unul de altul, să ne și îngrijim unul pe celălalt. Facem și meseria împreună. E bine că noi nu ne plictisim niciodată. E foarte important ca omul de lângă tine să te înțeleagă în totalitate și de multe ori noi nu vorbim, dar ne înțelegem foarte bine. Comunicarea este maximă. Există și acea telepatie ne gândim unul la celălalt și întotdeauna unul din noi sună. Deci, există probabil o chimie, o potrivire extraordinar de mare. Apropo de acea vorbă cu jumătățile care formează un întreg, cam așa sunem noi. Două jumătăți ale aceluiași întreg.
image

Cătălin Botezatu: Secretul unei relații de durată e, în primul rând, încrederea, apoi sinceritatea. Atâta timp cât există sinceritate, încredere, respect oamenii pot trăi până la adânci bătrâneți. În momentul în care nu există aceste lucruri, când intervine monotonia și partenerul, partenera din cuplu nu știe să fie întotdeauna nou, nouă, cu siguranță că relația moare. Iubirea de obicei este efemeră, este o chestie de moment, foarte ageră, meteorică. Într-o relație cel mai important este respectul.image

Oana Turcu: Îți spun un truc: eu îi fac soțului meu masaj în fiecare zi
și el mie cu tot felul de uleiuri aromate care în funcție de starea pe care o are partenerul e îmbunătățită și potențată bucuria odată cu folosirea uleiului. Ăsta e trucul meu și e pentru femei de 10.

 

 

imageNatasa Raab: De îndrăgostit poți să te îndrăgostești de multe ori în viață. De iubit doar odată sau niciodată, iar o relație e asemenea unei case, dacă nu-i faci fundația ca lumea, la prima furtună mai puternică se dărâmă . Căsnicia mea durează de 35 de ani pentru că fundația noastră este din iubire, încredere și respect.

 

 

 

 

Imagine reprezentativă: idriska-tour.com