Ea și El

Bărbaţi, fiţi atenţi! Iată ce îşi doresc femeile de la voi!

flora2000.com

Femeile sunt considerate, cel mai adesea, un mister pentru bărbați. Ne-am gândit să le sărim în ajutor și să le prezentăm 10 lucruri simple pe care orice femeie le dorește de la un bărbat. Nu veți regăsi în această listă diamante sau alte lucruri extravagante! Promitem!

1. Respect. Demonstrați-ne prin comportamentul vostru că ne respectați ideile, cariera, prietenii, inteligența. Nu trebuie să fiți de acord cu tot ce spunem dar încercați să ne recunoașteți meritele. Urmați regula de aur și tratați-ne așa cum doriți să fiți și voi, la rândul vostru, tratați: Fiți cinstiți, corecți, amabili și recunoscători.

cuplu2. Sex. Da, și nouă ne place. Cu mici amendamente: nu pe grabă și nu uitați de mici gesturi precum masajul.

3. Romantism. Faptul că ne petrecem seara acasă nu înseamnă că nu poate fi o seară romantică. Renunțați la televizor, aprindeți câteva lumânări parfumate, tratați-ne ca pe iubita voastră, chiar și după ce vă devenim soție. Nu renunțați la gesturile romantice doar pentru că acum sunt de plătit facturi, de făcut curățenie sau copiii trebuie pregătiți de culcare. Oferiți-ne flori fără a fi vreo ocazie specială.  

4. Timp. Înțelegem că relația nu înseamnă doar șampanie și trandafiri. Dacă vă faceți timp să stați cu noi și să ne tratați ca pe o prioritate în viața voastră – pentru noi este mai important decât un cadou scump. Asta include și o mână de ajutor în gospodărie. Dacă se întâmplă să ajungeți acasă înaintea noastră, ce ar fi să faceți puțină ordine în sufragerie sau să bagați niște rufe la spălat?

Shutterstock5. Cina. Poate nu vă pricepeți la gătit dar să ne întâmpinați seara, după o zi lungă și grea la birou – cu o pizza sau alte produse semipreparate, pe care trebuie doar să le băgați la cuptor – ne va impresiona cu suguranță, pentru că ne demonstrați că v-ați gândit la noi și la ziua haotică pe care am avut-o.

6. Comunicare. Știm că ne iubiți, dar este drăguț să vă auzim că ne spuneți acest lucru. Uneori suntem nesigure pe noi. Ne-am dori să nu fim așa dar realitatea este că uneori uităm ce ochi frumoși avem. Așa că spuneți-ne cât de bine arătăm. Spuneți-ne că suntem frumoase. Spuneți-ne că vă place lasagna pe care am gătit-o. Mulțumiți-ne că am dus copiii la școală. Remarcați că am făcut ordine. Vrem să vedem că observați eforturile pe care le facem și că sunteți recunoscători.

7. Consecvență. Asta nu înseamnă plictiseală și monotonie. Asta înseamnă că știm că ne veți oferi iubirea voastră și că ne veți sprijini la nevoie. Sentimentul că dorințele voastre coincid cu ale noastre ne oferă siguranță.

newcreations.com.au8. Implicare. Nu trebuie să vă placă ceea ce ne place nouă. Ascultați-ne atunci când vorbim cu voi. Noi nu vorbim doar pentru a ne auzi propria voce. Vrem să comunicăm cu voi. Implicarea înseamnă să acordați atenție inclusiv unor detalii cum ar fi: care este numele soțului celei mai bune prietene sau care este actorul care nu ne place etc.

9. Umor și smerenie. Cele două merg mână în mână. Asta nu înseamnă că trebuie să spuneți mereu glume sau că trebuie să ne întrețineți buna dispoziție, dar să fiți în stare să râdeți de propria persoană este suficient. Uneori vă luați prea în serios.

10. Provocări. Acele lucruri frumoase care ne surprind și care ne motivează.

Sursa: yourtango.com
Foto: flora2000.com, Shutterstock, newcreations.com.au

Femei de 10 pe Facebook