Ea și El

Vârstele bărbatului explicate prin comparaţia cu ….avionul! 

 

-Bărbatul până în 20 de ani: – Avion de hârtie, numai zboruri rapide, de scurtă distanţă şi foarte scurtă durată.

-Bărbatul de la 20 la 30: – Avion de vânătoare, întotdeauna la post, şapte zile pe săptămână. Atacă orice obiectiv. Capabil să execute diferite misiuni chiar când acestea sunt la un interval scurt de timp.

-Bărbatul de la 30 la 40: – Aeronavă comercială. Menţine orare regulate. Destinaţii destul de cunoscute şi de rutină. Zborurile întotdeauna ies la ora prevăzută, dar mai necesită mutări şi adaptări care irită clienţi.

-Bărbatul de la 40 la 50: – Aeronava comercială pentru zboruri internaţionale. Funcţionează la orele de lux. Destinaţii de înalt nivel cu rare abateri. Clientela soseşte cu mari speranţe, la sfârşit iese obosită, dar satisfăcută.

-Bărbatul de la 50 la 60: – Aeronava cargo. Pregătiri intense şi multă muncă înainte de decolare. Odată în aer, manevrează lent şi oferă foarte puţin confort în timpul zborului. Clientela este compusă în majoritate din valize şi tot felul de vechituri.

-Bărbatul de la 60 la 70: – Deltaplan. Necesită condiţii externe excepţionale pentru a-şi lua zborul, de o muncă teribilă pentru a decola iar după aceea evită manevre bruşte pentru ca să nu cadă înainte de timp. După aterizare, demontează şi strânge tot echipamentul.

-Bărbatul de la 70 la 80: – Planor. Zboară uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor extrem de limitat. Odată ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar.

-Bărbatul după 80: – Aeromodel. Este doar decorativ, de funcţional nici nu se mai pune problema…

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.