Ea și El

Uneori, în cuplu, minciuna e necesară. Vă spunem noi când și de ce!

 

Sinceritatea și empatia : iată cele două fundamente ale unei relații de cuplu. Dar iată însă că există și situații în care minciuna este absolut necesară, pentru salvarea relației. Despre asta vom vorbi azi.  

     Dacă încerci să evadezi dintr-o relație care se prăbușește, atunci poți să îți permiți să minți. Ești îndreptățit s-o faci. 

Dacă ești conștientă că relația voastră este una distructivă, atunci pune-i capăt! Fă-o, ascunzând însă adevărul. 

     Dacă nu vrei să îți destăinui trecutul, iar partenerul te presează să îi povestești despre foștii tăi iubiți, ai tot dreptul să îl minți. Altminteri, aflând cât de important a fost pentru tine un barbat din trecutul tău, actualul partener s-ar putea indispune. 

   Iată un alt caz in care minciuna ți se iartă : Dacă îi pregătești o surpriză persoanei iubite. Atunci efectul de surpriză nu-l poți obține decât dacă ascunzi adevărul. Cu atât mai mare va fi bucuria partenerului. 

Dacă partenerul tău insistă să afle o bârfă despre o anumită persoană, iar tu ai hotărât  să nu spui  nimic din ceea ce știi,atunci  poți să ascunzi de el adevărul. Evită subiectul sau schimbă cât mai repede tema discuției. Poți să spui, bunăoară,  că nu deții nici o informație despre subiectul respectiv. 

O relație înseamnă o interacțiune emoțională și sentimentală între un bărbat și o femeie. Iar această interacțiune trebuie să fie una relaxantă și plăcută.

Dacă sesizezi că spunerea adevărului ar dăuna relației, atunci ești pe deplin  îndreptățită să faci excepții.

Sursa: https://headinsider.net/2018/02/23/otnoshenija-ne-terpjat-lzhi-no-inogda-lozh-dejstvitelno-vo-blago/