Diverse Ea și El

Vărsătorul este partenerul ideal pentru voi, fetelor! Iată doar 5 dintre motive.  

 

Acest articol le va bucura, cu siguranță, pe cele care au un partener de viață, născut sub zodia Vărsătorului și le va da un impuls suplimentar celor care cochetează cu ideea de a forma un cuplu cu un astfel de bărbat. Iată de ce. 

 Vărsătorul este un semn neconvențional al Zodiacului, fiind  ușor de deoșebit față de toate celelalte semne zodiacale. Mintea lui este mereu vie, are o inteligență sclipitoare,  o natură secretă și un spirit extrem de revoluționar. Este cel mai bun partener pe care îl puteți  avea, dragile noastre cititoare. 

Vărsătorii le sunt foarte credincioși persoanelor iubite. 

Acesta este cel mai atent, grijuliu și inteligent semn dintre toate ale Zodiacului. 

Pe scurt, iată cele 5 motive principale, pentru care Vărsătorul este un ideal partener de viață pentru fiecare din voi : 

1. Este maestru în a evita conflictele

Vărsătorul este cel care urăște conflictele, le evită și încearcă mereu să se situeze pe o poziție neutră. Simțul dreptății la el este foarte dezvoltat și are un mare respect pentru oamenii din jur. Mereu încearcă să evite conflictele, și asta nu din cauza pasivității sau  a indiferenței, ci doar pentru că are alte priorități. Nu-i place să se piardă în argumente lipsite de sens și care nu duc nicăieri.

2. Este o fire practică

Este partenerul care , deși crede în povești,  este totodată și cel care revine repede  cu picioarele pe pământ, devinind rațional și acționând energic. Vărsătorul este cel care poate deveni un element de echilibru, dar și o  voce a rațiunii noastre.

3. Este capabil să ofere liniște

Vărsătorul este partenerul ideal pentru acelea dintre voi,  care sunteți  predispuse la atacuri de panică și anxietate. El este mereu pregătit să intervină și este gata să ofere sfaturi de încurajare, alungând temerile și grijile noastre. Știe întotdeauna ce să spună, și o  face ușor și chiar cu umor. Este cel care vă poate rezolva problemele emoționale.

4. Este independent

Cu alte cuvinte, nu îi place să depindă de nimeni. Ii place să fie independent în orice, mai ales în carieră. Se dedică în totalitate lucrurilor care îi aduc satisfacție și  face acest lucru cu foarte mare plăcere.

5. Este foarte inteligent

Îi place să fie la curent cu tot ceea ce este nou, explorează orice temă interesantă. Știe mereu ce să spună, indiferent de tema de discuție, cunoaște o mulțime de lucruri și este mereu gata să învețe ceva nou.

Deci, fetelor, ….năvăliți la Vărsători!😁

Sursa foto : vsluh.ru 

Etichete