Modă

Vacanță, te iubesc! 12 ținute de bază pentru vacanța ta

Te vom ajuta să-ți concepi un bagaj inspirat pentru vacanța ta, astfel încât să ți se și închidă valiza, dar să nici nu-ți lipsească nimic din cele absolut obligatorii!
Pentru a-ți alcătui o garderobă ideală pentru vacanță, trebuie să respecți o serie de reguli de bază:

1 Fiecare piesă din garderoba de vacanță trebuie să ți se potriveasca și să-ți stea bine cu ea.
2 Toate elementele acestei garderobe trebuie să se armonizeze unele cu altele și să-ți dea posibilitatea să-ți compui mai multe ținute diferite.
3 Gama de culori trebuie aleasă ținând cont de următorul principiu stilistic : într-un “tot” pot exista trei culori: culoarea de bază ( 70 la sută din totalul ținutei), culoarea suplimentară 20 la sută) și accentele de culoare (10 la sută).

Ce anume deosebește garderoba noastră de vacanță de restul șifonierului nostru este însăși alegerea articolelor propriu-zise. Șortul, tunicile lejere, costumele de baie, pălăriile cu boruri largi – nu se poate fără ele, în vacanță!
Iată propunerile brandurilor ucrainiene, pentru acest sezon al vacanțelor:

Tricoul
Tricoul alb este elementul de bază al oricărei ținute, deci și estivale. O poți asorta cu orice.

Șortul.
Unde sunt tricouri, acolo apar si șorturile. Broderiile aplicate fac șorturile să arate mai vesel!

Fusta
E timpul să mai renunțăm la fustele-creion ale stilului office, dar și la culorile închise. Trăiască croiurile largi și culorile vii!

Bluzele
Atât fusta, cât și șortul, poate fi combinată, in afară de tricou, și cu o romantică bluză albă. Nu mai ești chiar atât de “sport” și e ținuta ideală pentru o plimbare de seară pe faleză sau pentru o cină romantică.

Ceva ușor, de pus pe deasupra
…asta ca să nu clănțăni de frig, în acea plimbare romantică de mai sus. Te poți descurca, pur și simplu, cu un șal, dar poți apela și la un element precum cel de mai jos.

Rochia pentru cocktail.
Nu are rost să-ți burdușești valiza cu rochii de seară, decât dacă te pregătești pentru cine știe ce festival al filmului și urmează să pășești pe covorul roșu. Dar o rochie elegantă trebuie musai să iei cu tine.

Sarafanul până-n pământ
L-ai îmbrăcat și te-ai dus! Exact ce-ți trebuie pentru o zi de vacanță!

Sandalele
ОК, am rezolvat-o cu ținutele, să vedem ce încălțăm! În principiu, în afară de papucii de plajă, nu vei mai avea nevoie decât de încă două perechi : ambele fără toc: una, deschisă, alta, închisă. Ei, bine, pentru ocazii speciale poți să mai iei și o pereche de incălțăminte cu toc. Pentru variantele deschise, îți recomandăm încălțămintea legată cu șnururi, e și comodă, și în trend.


Încăltămintea sport
La capitolul “ încălțăminte închisă” cea mai convenabilă variantă este cea a pantofilor sport. Ei se potrivesc și la fustă, și la șort și chiar și la un sarafan romantic. Important e să nu aibă în ei  plastic : vara acest lucru e letal!

Pălăria cu boruri largi.
Da, știm, e incomod de transportat, dar e “2 în 1”! Și un accesoriu la modă, și un mijloc de protecție împotriva soarelui!

Costumul de baie
De fapt, vorbim despre DOUĂ costume de baie: până se usuce primul, îl îmbraci pe cel de-al doilea. Ca model, nu-ți putem recomanda nimic: e chestiune de siluetă! Dar e recomandabil să iei unul întreg și unul din două bucăți. Asta pentru varietate.

O tunică transparentă
O tunică ușoară și transparentă – iată o alternativă cu stil a deja banalului pareo. O poți îmbrăca peste costumul de baie, dar și deasupra șortului și topului, ca rochiță.

Iată că valiza s-a umplut! Ne vedem la mare!

Sursa : hochu.ua