Frumusețea femeii Diamond Modă

Unii dansează, unii discută…

Așa e in viață… Sunt oameni curajoși, care intră in ring și dansează cu ochii inchiși, ascultându-și bătăile inimii și se concentrează pe ceea ce simt și pe cum să-i facă și pe ceilalți să se simtă bine și sunt oameni care stau pe margine și discută despre asta. Nu știi niciodată dacă, odată ce ar indrăzni să pășească in ring, ar incepe să trăiască viața proprie si nu pe a celorlalți, cum spunea un blogger cunoscut… Dar știi că privirile acelea care te scanează din cap pană in talpă au ,,judecăți de valoare” atașate. Ce ai făcut e descris, după talentul fiecărui observator și inmulțit cu doi, inainte de a fi relatat mai departe, de unde pleacă și mai romanțat, pentru că, in timp ce unii consumă energie dansand, cum ziceam, după propriile reguli, ceilalți au multă energie pe care nu o pot epuiza decât in diverse scenarii.

Probabil că, evidențiind ,,defectele” celorlalți, ni se pare că noi suntem mai buni, dar, oricât de mult pare să nu ne pese de gura lumii, suntem la un moment dat influențați negativ și încrederea in noi inșine poate fi afectată.

De aceea, îndrăznesc să spun, la final, dansați mai mult, vorbiți mai puțin! Simțiți-vă bine in pielea voastră, interesandu-vă mai puțin de ceilalți. Viața e așa un miracol, pe care îl veți simți acolo, pe ringul de dans, mai profund decât pe margine, discutând.

Iar pentru ringul de dans precum și pentru zilele călduroase care urmează, lenjeria fără cusături de la Diamond by Adesgo, este ideală. Vă invităm să o incercați!

Rubrică susținută de: 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.