Show TV

A mai trecut o săptămână

Luni și marți: Cine sunt mai talentați: femeile sau bărbații?

Am sărbătorit Paștele printr-o ediție specială, în care românii de ambele sexe s-au întrecut în a ne demonstra talentele lor neobișnuite. Au fost artiști de circ, lăutari, hair-stiliști, contorsioniști, body-painteri, designeri, cofetari  dansatori și destui alți ciudați, care i-au lăsat cu gurile căscate pe cei 4 jurați: Mirabela , Adriana Trandafir,  Ovidiu Niculescu și Petrică Mâțu Stoian. În final, nedorind să supere vreuna din tabere, jurata Mirabela l-a declarat câștigător pe “Măria Sa, Publicul” și toată lumea a fost mulțumită! …chiar dacă, printre dinți, cealaltă jurată a mârâit, pe final de emisiune: “Tot noi, femeile, suntem mai talentate!”
…..Așa e, Adriana, ai dreptate!

Miercuri: Despre Secretare

Știți și voi că, de multe ori, o pilă la secretară rezolvă problema mai bine decât o audiență la Șef! Trei director: Elena Stoica (Tricotton), Constantin Chiurciu (Romvac) și Bogdan Stanoevici au dezvoltat subiectul. Ar fi trebuit să participe și o fostă secretară celebră – Oana Lis, însă a avut proasta inspirație să leșine, la Machiaj, chiar înainte de intrarea în direct. Astfel încât… și-a petrecut timpul la Cabinetul medical al TVR, delegându-l pe soțul său, pe fostul primar al Capitalei, sa-i ocupe locul pe canapeaua… femeilor! Dl. Lis s-a descurcat însă foarte bine, fiind deosebit de spumos, de fapt, așa cum îl știm de obicei! Sefii și-au expus punctul de vedere cu privire la secretara ideală, secretarele de prin public și-au povestit poveștile, iar realizatorii i-au amuzat pe toți deopotrivă cu filmulețe comice, pe subiect, cu poante și surprize.

Joi: Tinerețe fără bătrânețe

Un nutriționist îndrăgit – Cristian Mărgărit, o instructoare de fitness – Luminița Nicolescu și o atletă care, la 85 de ani, aleargă de-i sfârâie călcâiele, un medic din Nigeria și un psiholog charismatic – iată ingredientele unui dialog spumos, din care fiecare a avut câte ceva de învățat: cum să ne hrănim, cum să ne miscăm și cum să gândim pozitiv, dacă vrem să prindem suta. Mircea a fost singurul care a declarat public că el nu își doreste acest lucru, spre deosebire de Marina, care a dat de înțeles că ea și la 100 de ani tot cu microfonul în mână la fi! 😁

Vineri: Telefonul mobil – prieten sau dușman?

Invitații săptămânii și-au dat cu părerea, mărturisindu-si dependența sau INdependența față de telefonul mobil. Concluzia unanimă a fost că mobilul este un rău necesar și că , în viață, cheia tututor problemelor este CUMPĂTAREA!

Foto: Mugur Cristescu