Femei de 10

Un weekend perfect cu fetele, ca fetele!

Cărei femei nu îi surâde o evadare cu fetele, un weekend întreg? 3-4 prietene, la ski, vin fiert, în jurul focului din șemineu, depănând povești de viață. Sună grozav, nu-i așa? Din păcate, nu este atât de ușor de realizat atunci când ai de alergat între antrenamentele la fotbal ale celui mic, lecțiile de balet ale mezinei, petrecerile de copii. Dacă se mai adaugă și obligațiile de serviciu care îți limitează timpul liber, devine aproape un vis imposibil. Toți acești factori devin o provocare care poate pune în pericol relația de prietenie.

prieteniAstfel, un weekend cu prietenele, departe de agitația orașului, poate deveni o problemă mai degrabă decât o bucurie. Cei din jur privesc inițiativele de acest gen drept egoiste. Faptul că renunți la tot pentru câteva zile pentru a te relaxa alături de prietenele tale nu este privit cu indulgență. Dar nu ceda așa ușor. Un weekend cu prietenele este mai mult decât o simplă vacanță. Este o reconectare cu persoanele care te cunosc cel mai bine și care te susțin necondiționat. Este o detașare de griji și probleme, într-un loc perfect pentru a-ți reîncărca bateriile.

Chiar dacă nu mai petreceți atât de mult timp împreună din cauza serviciului sau a copiilor, ele rămân prietenele tale de suflet, pe care le cunoști de ani buni.

prieteniAșadar, trebuie să faci tot ce îți stă în putere să vă reuniți pentru a petrece un weekend minunat împreună. Cădeți de acord asupra unui weekend și cumpărați-vă bilete. Nu contează destinația, important este să fiți împreună.

Va fi un weekend de neuitat. Vei realiza cât de mult aveai nevoie de această ieșire. Vei putea să îți bei cafeaua liniștită. Vei savura un pahar cu vin. Vei degusta mâncăruri delicioase.

Vei râde cum nu ai mai facut-o de mult. Veți depăna amintiri și veți rememora vremuri de neuitat. Vă veți reaminti toate lucrurile ridicole pe care le-ați făcut de-a lungul timpului sau pe care nu ați îndrăznit niciodată să le spuneți cu voce tare.

Orice ați face, va fi un loc unde deschiderea totală a sufletului este regula de bază.

Bucură-te de prietenele tale, ori de câte ori ai ocazia!

Sursa: positivethingsonly.com

Publicitate