Modă

Un tutorial despre cum sa faci o rochie de bal din pungi de gunoi a devenit viral

În ultimiii ani, sezonul balurilor a devenit extrem de creativ. Intre sugestiile specialistilor, la evenimentele cu vedete, apar o multime de moduri in care unele domnișoarr încearcă sa-și arate personalitatea.
Bunăoară, tânăra despre care vorbim astăzi a ridicat trendul rochiei facute acasa la un alt nivel, reușind să starneasca invidia rautaciosilor.
Cand follower-ii lui Amber Scholl au rugat-o sa faca un video care să promoveze balul, ea a avut ideea perfecta: o rochie facuta in intregime din pungi de gunoi. Apoi a asociat perfect pozele creatiei sale cu textul de pe twitter:” Cand cineva iți spune ca esti un gunoi, fa o rochie din pungi de gunoi si arata-le cu stil ca au dreptate”. Si… bum! Așa s-a născut o rochie de bal extrem de mediatizata !
Si ca sa fim sinceri, rochia in sine este chiar impresionanta. Body-ul este facut din rozete negre din pungi de gunoi, iar fusta, lungă pana la podea, are aceleasi flori de gunoi la margine. Amber le-a spus celor de la Teen Vogue ca a facut rochia prin ‘coaserea si lipirea acestor lucruri pe o rochie pe care a cumparat-o de la un second-hand’ (Ingenioasa tânără a facut chiar si un tutorial video, adresat tuturor celor interesați sa-i copieze look-ul).
Iar de cateva zile, rochia de bal a lui Amber a strans in jur de 3000 de retweet-uri si mai mult de 12.000 de like-uri. Ea nu s-a asteptat niciodata ca această postare sa ajunga virală, dar raspunsul a fost, in cuvintele ei, MINUNAT. ‘M-am simtit asa iubita si surprinsa – la cati oameni poti sa ajungi, cu ajutorul internetului! Este incredibil’.
Amber vrea ca si alti oameni sa stie ca, dincolo de pretul piperat atasat rochiilor de bal, există destule solutii creative si mult mai accesibile- astfel încât sa arati minunat pentru marele eveniment.’Simtiti-va bine si nu o luati foarte în serios- idea este sa aveti o noapte minunata si sa va simtiti frumoase, oricât ar inseamna asta pentru voi.’ Si ea are perfecta dreptate; secretul unui bal reușit constă in felul în care te simti, iar Amber a aratat ca poti arata fara cusur și atunci cand esti literalmente imbracata intr-o punga de gunoi!

Sursa: teenvogue.com