Diverse

Un obicei matinal simplu te poate ajuta să găsești soluția oricărei probleme

Subconștientul tău știe răspunsul la orice întrebare. Dar cum să le aducem la nivelul conștientului? Un obicei simplu matinal te poate ajuta să primești sugestii din partea subconștientului și să-ți dezvolți o metodă creativă de a rezolva problemele.„Subconștientul tău lucrează permanent: și atunci când ești treaz și atunci când dormi.” (Napoleon Hill, autor american a numeroase cărți despre succes).

Subconștientul nu se odihnește niciodată, el stă mereu de pază, întrucât el controlează ritmul cardiac, circulația sangvină și digestia. El reglează procesele vitale și funcțiile organismului tău și, totodată, știe răspunsurile la toate întrebările tale.

Ceea ce se întâmplă la nivelul subconștientului se reflectă și în conștient. Scopul tău este să determini subconștientul să găsească soluția pentru problema care te frământă

. Și iată acel exercițiu simplu care te poate ajuta.

Niciodată nu te culca fără o cerere către subconștient” ( Thomas Edison, inventator și antreprenor american)

Este o practică răspândită printre oamenii de succes de pe toată planeta. Ei determină subconștientul să lucreze în timp ce dorm.

Înainte de a adormi adresează-ți întrebările care te frământă. Fă o listă cu întrebări cât mai concrete în gând, iar în timpul somnului subconștientul va avea de lucru – să găsească soluțiile pentru ele.

10 minute după trezire

Acordă primele 10 minute după ce te-ai trezit interiorului tău. 

Găsește un loc retras în casă și gândește-te la problemele care ți le-ai pus aseară și la ideile care s-au copt peste noapte în mintea ta.

Notează-ți tot ce-ți vine în minte referitor la problemă și vezi ce-ți iese. Seara deja îți revizui problema, posibil parțial rezolvată, și reformulezi întrebarea. 

Continui așa, câte seri va fi nevoie până vei găsi soluția. Important să nu aparții celor 80% din populația lumii care în primele minute după trezire își verifică smartphone-ul.

Omul nu poate schimba împrejurările, dar el poate schimba gândurile astfel încât indirect să influențeze împrejurările.” ( James Allen, scriitor și poet britanic)

Gândurile tale sunt planul vieții tale pe care ți-l faci în fiecare zi. Atunci când vei învăța să controlezi gândurile, conștient și inconștient, tu vei crea condițiile care vor face ca atingerea scopurilor să fie inevitabilă.

Tu ești creatorul eternității tale. Acest simplu obicei te va ajuta să realizezi ceea ce îți dorești să obții și să identifici cum vrei să faci acest lucru.

gabriella vladwerner
  

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate