Femei de 10

Un obicei matinal extrem de simplu ne poate ajuta să găsim rezolvarea tuturor problemelor noastre!

Subconștientul vostru știe răspunsurile la toate întrebările. Dar cum să le aducem pe acestea în zona conștientului? Iată soluția!

“Subconștientul vostru lucrează continuu: și când sunteți în acțiune, dar și când dormiți “- a concluzionat Napoleon Hill, autorul american al unor numeroase cărți despre succes.
Subconștientul nu se odihnește niciodată, el este mereu pe fază, întrucât el controlează pulsul, circulația sângelui, și digestia. El reglează procesele vitale și cunoaște toate răspunsurile la problemele noastre. Ceea ce se întâmplă în subconștient, va deveni realitate.
Sarcina voastră este să vă ghidați subconștientul în direcția problemei pe care vreți s-o rezolvați. Și iată un exercițiu simplu, care vă va ajuta să faceți acest lucru.

Cu 10 minute înainte de culcare

Niciodată nu adormiți fără să vă consultați subconștientul.
Această practică le este proprie multor oameni de succes din întreaga lume : să-și oblige subconștientul să lucreze în timpul somnului.
Nu vă trebuie decât câteva minute înainte de somn, pentru a medita, pentru a vă nota întrebările la care ați dori să primiți răspuns.

Întocmiți o listă cu problemele care vă interesează. Cu cât mai detaliat va fi formulată întrebarea, cu atât mai detaliat va fi și răspunsul. Cât timp veți dormi, subconștientul va începe să lucreze la această problemă.

10 minute după trezire

Cercetările demonstrează că scoarța cerebrală este mai activă și mai înclinată către decizii creatoare imediat după trezire.
Intr-un interviu recent cu jucătorul de șah Josh Waitzkin, acesta a subliniat importanța folosirii subconștientului pentru găsirea unor soluții neașteptate. Spre deosebire de 80 % dintre oameni, care, in primele 15 minute după trezire, își verifică telefoanele mobile, Waitzkin se retrage într-un loc liniștit, meditează și-și notează gândurile într-o agendă. Cu alte cuvinte, în loc să se concentreze spre exterior, ca toți cei din jur, el țintește spre interiorul său.
Hai să analizăm acum “solicitarea” pe care i-o adresăm subconștientului nostru, înainte de a merge la culcare. Amintiți-vă toate acele probleme care vă frământă. Notați-le și precizați ce anume trebuie rezolvat la ele. Apoi mergeți la culcare.
Dimineața, primul lucru pe care-l aveți de făcut este să notați tot ce vă vine în minte, legat de problema în cauză. Astfel veți putea găsi răspuns la toate întrebările voastre: cum să rezolvați o problemă la serviciu, cum să deveniți o mamă mai bună, sau o soție mai bună, cum să vă îmbunătățiți relația cu o anume persoană etc.
Desigur, va trebui să vă antrenați, până să vă intre în reflex acest obicei. Însă cu timpul, veți vedea : vă va fi foarte simplu să primiți răspunsuri ale subconștientului vostru la toate aceste probleme și veți începe să aveți încredere în intuiția dvs.

Iată ce spunea James Allen, scriitor britanic : ” Omul nu poate schimba circumstanțele, însă își poate schimba gândurile , și astfel, prin ricoșeu, poate schimba până la urmă și circumstanțele. ”
Gândurile voastre reprezintă, de fapt, planul vostru de viață. Lucrați zilnic la el. Atunci când învățați să vă gestionați gândurile, conștient sau inconștient, de fapt nu faceți altceva decât să creați condiții pentru ca obiectivele voastre să poată fi îndeplinite.
Această metodă simplă de mai sus vă va ajuta să conștientizați ceea ce vă doriți și felul în care vreți să obțineți acest lucru.

Sursa: lifehacker.ru

Surse foto: ivetta.ua, medikforum.ru, velvet.by, silavmisli.ru


 

Uscatoare rufe