Diverse

Trump pe drumul de război

Situația candidatului la presedenția Statelor Unite a devenit foarte tensionată în acest weekend, în urma unui filmuleţ ce a fost dat presei din 2005. Acesta este înregistrat cum face remarci supărătoare la adresa femeilor, lucru care i-a afectat susținerea din partea partidului sau.

El a declarat în acest weekend:

„Regret ce am spus, dar acest lucru a fost acum 11 ani. Cursa pentru presedenție te schimbă în bine şi după ce am întâlnit foarte mulţi oameni pe parcursul anului simt că sunt un om schimbat. Să nu uităm despre ce este vorba aici, salvarea Americii.”

In acelaşi timp Hillary Clinton a fost atacată prin declaraţiile unei presupuse foste victime de viol ale lui Bill Clinton care a dezvăluit ce i s-a întâmplat după aproape 35 de ani.

Controversa este umbrită de asemenea de dezvăluiri într-un nou lot de e-mailuri scurse din contul personal al Clinton, care includ fragmente din discursurile plătite lui Clinton de către instituțiile de pe Wall Street. Acestea au inclus sugestia ei controversată despre beneficiile adoptării de poziții diferite cu privire la problemele în public și privat.

Care dintre candidaţi va reuşi să învingă şi cum va fi afectată Europa de acestea reprezintă bătălii ce merită urmărite.

Sursa: politico.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.