Ea și El

Povestea Porcului – Dicţionar Urban

N-o să vorbim despre Scrofa Domesticus, animalul rozaliu, omnivor, domesticit acum 9000 de ani alături de câine şi obligat să trăiască pe lângă casa omului, sacrificat după poftă şi mai des de Crăciun (când nașterea Domnului naște şi-n noi dorințe carnivore greu de stăvilit).

O să vorbim despre „porcul” de oraş. Mai exact despre ce-nseamnă „porc” în jargonul băieților de oraș. Un singur lucru: prostituată, curvă, târfă, femeie de moravuri ușoare şi ce sinonime mai vreți.

Expresia îşi are originile-n convorbirile peștilor şi combinatorilor români din Spania şi era (şi mai este) folosit în convorbirile telefonice pentru a se evita acuzațiile de proxenetism.

Preluată acum de băieții de oraș, expresia dă naștere la tot felul de sintagme amuzante precum: „şi porcii au sufletul lor”, „şi porcul e om” şi simpaticul „gagica mea, porcul”. La umbra „porcului” a crescut încet dar sigur şi „semi-porcul”, fată tot „pe bani” dar mai greu de transmis de la unul la altul.

Greu de descris faţa tatălui meu când a asistat la primele conversații despre „porci” şi întrebă în stânga şi-n dreapta la masa dacă cei implicați in acest business au toate avizele şi condițiile de refrigerare cerute de lege şi „băieţii” se distrau copios.

E important şi acest Dicționar Urban al băieților de oraș, în general e bine să știi cu ce te confrunți. Mă adresez băieților de calitate, cu carieră şi educație. Mă adresez băieților din publicitate, avocaților, corporatiştilor, it-iştilor, actorilor, bancherilor, managerilor de tot felul. Când vă luați o fată, fie ea şi din lumea voastră, dați si voi un NIGHT TIME GOOGLE. Întrebați un pierde vară-bun de nimic- cluber- superficial ca mine ce hram poartă aleasa inimii voastre. S-ar putea să vă surprindă şi astfel să ne găsim şi noi loserii un sens şi să ne facem utili societății. S-ar putea să fie porc.

Unii porci sunt extrem de bine deghizați. Ei pot trece pentru ochiul neformat drept căluți, căprioare, veverițe şi-n cel mai rău caz ceva maimuțe constipate. Porcușorii şi-au perfecţat în timp tehnica camuflajului şi atunci ideal este să dai un NIGHT TIME GOOGLE (aşa cum v-am spus). În cazul nefericit în care nu aveți un motor de căutare performant (aşa ca mine) în anturajul dumneavoastră am să-ncerc să dau câteva reguli simple de căutare în următorul capitol intitulat sugestiv „Cum depistăm porcul in zece pași simpli”:

1. dacă iubita ta nu muncește, nu are bani din familie dar „se descurcă”, s-ar putea sa fie porc

2. dacă iubita ta are facebookul plin de poze din vacanţe exotice dar NU apare nici măcar un tip în ele, s-ar putea să fie porc

3. dacă iubita ta nu iţi semnalează bolile cu transmitere venerică pe care tu STII că le ai s-ar putea să fie porc

4. dacă iubita are multe țoale de firmă şi nici tatăl, nici fostul iubit nu sunt mega-înstăriţi, s-ar putea să fie porc

5. dacă iubita ta ‪#‎myDubai este porc clar, ești prost ?!

6. dacă iubita ta este prietenă cu porcii clasici, de notorietate în oraș, s-ar putea să fie porc

7. dacă iubita ta mănâncă doar in oraș si niciodată carne de porc, s-ar putea sa fie porc

8. dacă iubitei tale îi scapă-n pat câte un „yes baby” şi nu e vreo poliglotă, s-ar putea să fie porc

9. dacă iubita ta are tatuaje de genul „only God can judge me”, s-ar putea să fie porc

10. dacă iubita ta a fost implicată într-un dosar de prostituție sau proxenetism nu e neapărat porc, e justiția nedreaptă. Diferenţa dintre „porc” şi „fată de oraş” este că fata de oraş nu e plătită dar asta-ntr-un număr viitor de Dictionar Urban.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate