Nutriție

Trucuri pentru a nu vă îngrășa de sărbători

Nu-i așa că vă ia cu amețeală când citiți în ziar sau vedeți la televizor tot felul de atenționări, care mai de care mai abracadabrante, legate de hrana noastră cea de toate zilele? Ca să nu mai vorbim de faptul că multe dintre ele se bat chiar cap în cap! Problemele legate de nutriție interesează pe toată lumea, și, iată, brusc, toată lumea a ajuns să se priceapă la diete, mâncare sănătoasă și altele asemenea lor.
CRISTIAN MĂRGĂRIT este consultantul nostru în nutriție și fitness , deși a absolvit Academia de Studii Economice, s-a specializat ulterior în domeniul nutriției. Are la activ zeci de articole publicate în presa de specialitate (revistele Good Food și Men’s Health) și în mediul online și sute de apariții în programele de sănătate ale diferitelor televiziuni, a lucrat personal cu sute de oameni din diferite medii, a creat instructori si concepte moderne în fitness-ul din România. Cea mai mare dezamăgire a lui Cristian Mărgărit este faptul că în România partea de prevenire a bolilor si nutritia sanatoasa sunt undeva pe ultimul loc.

Dar astăzi Cristian ne vorbește despre un lucru punctual, puternic ancorat în perioada de care ne apropiem : cea a sărbătorilor de iarna. Mai cu seamă noi, femeile, și așa preocupate de faptul ca pandemia ne-a adăugat kilograme in plus, ne întrebăm cum vom arăta , oare, după cura de cozonaci și alte bunătăți, care ne asteapta?
Pentru ca acest Crăciun să nu aibă consecințe dramatice asupra noastră, haideți să vedem ce ne sugerează specialistul!

Rubrică susținută de: 

Publicitate