Ea și El

Trezește-i poftele prin “tactica ignorării”

 

Nu întotdeauna calea către sufletul barbatului trece prin stomac. Ci prin …”ademenire”. Barbații sunt predictibili. Dacă vei alerga dupa ei, ei o vor lua la fugă. Dacă ești prea insistentă, vor evada. Caci, dacă nu le pari din cale-afară de atractivă, nu îi vei atrage. Ei vor să se simtă “vânători”. Așadar, dacă îi vei ignora o vreme, acest lucru ii va scoate din minți.

1. Trezește în el spiritul vânătorului.

Bărbații sunt vanători înăscuți. Vor să obțina ceea ce-și propun, mai ales dacă acest lucru este dificil. Dacă-l ignori si îi dai sentimentul că nu ești ușor de cucerit, te va dori si mai mult. Tentația fructului oprit, nu-i așa?

2. Ignoră-l , dacă simți că-și dorește puterea

Barbatul vrea să se simtă puternic și plin de succes. Dacă ești greu de cucerit, te va dori strict pe tine. Ignorându-l , îl faci să se simtă lipsit de forță așa că lasa-l să se chinuiască, de dragul tău.  

3. Fă-l să creadă că ești deosebită

De regula femeia indragostită face pe dos : il face pe barbat să se simta deosebit. Dar dacă bărbatul este obinsuit să se bucure de “răsfățul” femeilor, tu trebuie să te detașezi de restul. Ignoră-l : prin asta ii vei arăta că ești o femeie puternică, iar pe de altă parte, îsi va da seama că-l ignori voit. Și va conchide că esti o persoană deosebită, pe care trebuie s-o cucerească. 

4. Fă-l să tânjească dupa atenția ta 

Cu cât mai puțină atenție va primi din partea ta, cu atât mai dependent va deveni de ea. A ignora un bărbat e sinonim cu a-l face să-și dorească să facă dragoste cu tine. Dacă nu-i acorzi acest lucru, cu atât mai mult și-l va dori. 

5. Învață-l să se “joace” cu tine.

Dacă te afli într-o relație cu un bărbat care-ți acordă insuficientă atenție, arată-i cum se simte cineva, ale cărui sentimente sunt ignorate. Începe să-l ignori tu însăti, cu  face el cu tine : privește spre alți bărbați. Îi vei demonstra prin asta că, dacă nu se schimbă, poți renunța ușor la el.