Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Trandafirul chilian – o minune pentru cicatrici și tenul cu probleme!

Cristina este una dintre bunele mele prietene de pe blog care mă vizitează la birou şi cu care sunt prietenă pe Facebook. Acum două săptămâni, a venit extrem de îngrijorată la mine. Mi-a arătat faţa nemachiată şi am văzut o arsură foarte, foarte urâtă. M-a rugat să îi dau soluţia. I-am dat-o. La doar trei zile după aceea, m-am pomenit cu ea din nou în birou. Era extrem de fericită, pentru că arsura aproape că dispăruse!!!
Care era soluţia???
Nu ştiu dacă aţi auzit de TRANDAFIRUL CHILIAN!!!
Este un arbust sălbatic care creşte în partea chiliană a Anzilor. Cercetările oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Conception din Chile au arătat efectul incredibil al uleiului din seminţe de rosa mosqueta (trandafir chilian) pentru pielea afectată de traumatisme, cicatrici post chirurgicale, arsuri şi îmbătrânirea prematură a pielii datorită expunerii la soare. Este foarte bogat în substanţe nutritive, complexe vitaminice şi principii active antioxidante, utile şi eficace pentru piele. Factorii poli-nesaturaţi continuţi de acest ulei sunt consideraţi esenţiali pentru piele, având în vedere că sunt elemente fundamentale pentru membrana celulară.
Împreună cu colegii din Italia, am mizat enorm pe efectele curative ale acestui ulei şi am creat un mix de uleiuri vegetale cu o ridicată putere hidratantă şi nutritivă, la care am adăugat ulei de trandafir chilian, şi aşa s-a născut Bio Ulei Suprem pentru cicatrici, varianta cea mai elegantă şi mai eficientă a unui produs care efectiv rezolvă miraculos orice semne de acest gen!!
ȘI NU E VORBA DOAR DE CICATRICI! Uleiul pur de trandafir Chilian este perfect pentru masajul facial al tenurilor foarte uscate, ridate, îmbătrănite. Are rezultate fantastice.
În combinaţie cu migdale, jojoba, unt de karite, strugure, măsline, trandafirul chilian stă la baza unui Ulei bogat de migdale parfumat, ideal pentru orice tip de masaj!
Iar sinergia de ulei de trandafir chilian, ulei de babassu şi ulei de argan, plus celule stem de argan, naşte o serie absolut UNICĂ de produse de faţă hidratante, tonice, revitalizante, cum ar fi linia “Treori” – , despre care vă invit să citiţi pe blogul meu.
Pentru Cristina şi pentru toţi cei care cred că orice urmă de pe faţă poate fi eliminată şi tenul poate fi perfect, vă invit să mizaţi pe TRANDAFIRUL CHILIAN!

Rubrică susținută de: sigla Ardes

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.