Ea și El

TOP 5 zodii care nu știu și nu pot să iubească

Iubire, iubire, iubire… cine nu își dorește să simtă acest lucru, măcar aub forma fluturilor din stomac… Dar există si destui oameni care nu se grăbesc să intre în raza de acțiune a săgeților lui Cupidon. Motivele pot fi diferite: fie experiențe nefaste din trecut, fie diverse frici, fie pur și simplu lipssa dorinței de a schimba ceva în viața lor. Este, oare, acest fenomen legat, in vreun fel, și de astrologie? Poate că nici alinierea nefastă a astrelor nu încurajează relațiile de iubire…

Vă dezvăluim mai jos câteva din zodiile care nu se grăbesc să-și construiască relalții de suflet.

VĂRSĂTORII

Reprezentantii acestei zodii se hrănesc deseori cu iluzii. Ei cred în dragoste, dar nu se grăbesc să-și deschida sufletul în direcția ei. Varsătorii visează la acele iubiri pătimașe din telenovele și le este mai comod să ofteze, privind o stea de cinema, decât să-și îndrepte atenția spre o ființă din realitatea inconjurătoare.

GEMENII

Gemenii adoră să fie îndragostiți, însă gandul că ar putea fi răniți în dragoste îi face de multe ori să îmbrace o armură și să întrerupă relația. Este un instinct de conservare, care funcționează de ani buni. Dacă-l iubești cu adevărat, trebuie să te străduiești din răsputeri pentru a face un Geamăn să-și înfrângă temerile.  

pastedGraphic.png

RACII

Prin definiție, Racii sunt persoane foarte independente si acest lucru se reflectă și în relațiile lor. Le este foarte greu să se lase prinși în mrejele iubirii, pentru că se tem să nu-și piardă independența. Pur și simplu, nu vor să piardă controlul asupra propriei vieți. 

FECIOARELE

Reprezetanții acestei zodii reușesc foarte greu să aibă încredere în cineva. Ei sunt extrem de introvertiți, tin totul în ei și le este pur și simplu frică să devină devotați unei alte persoane. Este singurul motiv pentru care întârzie să-și construiască o relație.  

CAPRICORNII

Aceștia au obiceiul să idealizeze totul din juru său. Ei nu se îndrăgostesc de oameni, ci de proiecția minții lor, de ceea ce ar dori, de dapt, să fie celălalt. Iar atunci când lumea lor ideală se prăbușește si ajung să se ciocnească de cruda realitate, reușesc foarte greu să depășească dezamăgirea respectivă. 

Sursa: ivona.bigmir.net 
Foto: Depositphotos