Ea și El

Te-nvață Nuți!

Recunosc, nu mă aşteptam să-mi scrieţi aşa repede! Mamă! Sunteţi tari! Sau eu? ☺
● Dragă Nuți, pari a fi o femeie simpatică și, în orice caz, cu experiență de viață. Ajută-mă să-mi duc iubitul la altar! Locuim de 11 ani împreună (fără acte!) și aș vrea să intru și eu în rândul lumii, să fac un copil care să nu mă întrebe de ce mama și tata au nume diferite. În plus, nu vrei să știi ce probleme am și cu ai mei, pe tema asta! Cum să procedez, căci iubitul meu refuză categoric actele?
Dragă prietenă, 11 ani!? Prea mult, ia-ţi altul! Am glumiiiit, stai liniştită. Surioară, răspunsul e simplu: şantajul. Fără acte, fără sex, fără ciorbă de burtă. Dar treptat, nu brusc, da? Te dai rănită, depresivă, fără chef de nimic şi zici: “Dacă aş avea siguranţa că… Ce te-aş mai rezolva!” Fă cum zic şi ando7ţine-mă la curent. Şi dă-ţi şi tu un nume, să ştiu cu cine vorbesc.

● Stimată doamnă (domnişoară). Salut o rubrică de “Sfaturi..”, eu însămi am nevoie de câteva, însă aș dori să știu cine mi le adresează. Aș aprecia dacă v-ați publica un scurt cv, pentru a vedea ce vă recomandă să ne oferiți nouă femeilor, sfaturi de viață. Suneți cumva psiholog?
Nu, nu-s psiholog. Pariu că ai fost deja la psiholog? Sunt doar o femeie cu experienţe. Reuşite – că nereuşite găseşti pe toate drumurile. Am zis deja că-s corporatistă şi nu-s blondă, deocamdată ajunge. Bine, uite: brunetă. CV-urile cred că ştii la ce folosesc, da?
● Nuți, ești cool! De ce nu-ți postezi fotografia? Eu tot mai cred că ești, de fapt, blondă! Uite, vreau să te încerc cu o întrebare: din experiența ta, care crezi că este lucrul care-i enervează cel mai mult pe bărbați, la noi, femeile?
Că suntem mai deştepte decât ei. La fotografie mă mai gândesc.

● Bună ziua, sunt Iacob M., inginer de 42 de ani. Spuneţi-mi, vă rog, această rubrică este doar pentru femei? M-ar ajuta și pe mine un sfat: am înregistrat până acum 14 eșecuri în dragoste. Ar trebui să închid ochii la defectele femeilor, să cobor ștacheta sau… să mă consolez cu ideea că nu s-a născut încă femeia care să mă merite?
Wow-wow-wow! Prietene, îmi pare rău pentru tine, da, rubrica e doar pentru femei. Găsiţi şi voi un Nuţu! ☺ Dar, uite-aşa, hors-concours: femeia aia care să te merite nu numai că s-a născut, dar cred că a şi murit de ceva vreme…
Nuţi

Uscatoare rufe