Diverse

Sugestie pentru după-amiaza de duminică : “LOU” – pe Netflix

Suntem cu toții prizonierii “Netflix”-ului. Este cinematograful din sufrageriile sau dormitoarele noastre, care ne scutește de căruța de bani pe care trebuie să-i dăm, de mergem la Mall dar și de deranjul traficului sau riscul contactării unui virus, în mulțime. Acasă a cald ( Hm..) și bine, putem comenta în voie filmul cu partenerul fără să ne repeadă cineva din față, spunându-ne “ Stttt!”, ne facem și un Popcorn la microunde, putem lua și o Cola, deși știm cât de nocivă este, ce mai! Cinematograf ca acasă unde mai găsim noi?!?
în Topul filmelor săptămânii am descoperit astăzi, pe primul loc, productia americană ( cum altfel?) “LOU”. Deși majoritatea cronicilor de afară pun la zid filmul, hadeți să-l vedem și noi, ori o după-amiază de duminică pare a fi momentul perfect.
Cine este “Lou”? O singuratică ursuză, care duce o viața liniștită, alături de câinele său. Vă regăsiți, poate și voi, în această descriere, cu sau fără câine alături. Personajul principal al filmului este pus însă într-o situație limită : în timpul unei furtuni, fetița unei vecine este răpită. Atunci femeia noastră intră în acțiune : va înfrunta frutuna dar și propriul său trecut sumbru, implicându-se în această dramă. Iată și trailerul filmului :

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.