Modă

Pantalonii sezonului rece 2022-2023 ( II) Pantalonii CARGO

 

  Ii cunoașteți foarte bine : sunt pantalonii aceia poate mai ciudați, cu un mare număr de buzunare aplicate. Dar …pregătiți-vă! În acest sezon rece ei devin vedete. Pantalonii cu pricina se asociază cel mai curând cu stilul “military”, prin urmare culorile de bază rămân cele din zona uniformelor militare: kaki, galbenul nisipului și alte nuanțe neutre.  

Modelul “cargo” li se va potrivi perfect tinerelor cu silueta de tip “pătrat” sau “triunghi” cu varful în jos. Cele care au șolduri mai generoase trebuie să țină minte că buzunarele “îngreunează” oricum silueta, de aceea este mai bine să le poarte goale. ( oricum, vremurile ne ajută, în acest sens! 😁).  Pantalonii, în acest ultim caz, este de preferat să fie făcuți dintr-o stofă groasă și greoaie. 

Puteți să purtați pantalonii “cargo” și cu o bluză vaporoasă, romantică, dar și cu un tricou din culoarea predominantă a materialului din care sunt făcuți. Ba chiar și una cu un print de tip camuflaj. Deasupra puteți îmbrăca o geacă bomper, una din piele sau un palton drept. Ca și încălțăminte , alegeți bocancii sau adidașii. 

  Iată și câteva sugestii : 


Sursa : modnaya-krasivaya.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.