Modă

Stiliștii au evidențiat 5 trenduri ale modei, in această toamnă

 

Redactorii de la secția Modă a cunoscutei publicații  Daily Mail au analizat tendințele modei și au identificat 5 trenduri ale modei pentru toamna lui 2021. Astfel, pe site-ul Daily Mail a apărut materialul de mai jos : 

  

Stiliștii au declarat că au devenit, iată, la modă ținutele care au printuri și siluete  “pozitive”. Cu  adică? Foarte simplu! Se poartă haine confecționate din materiale cu numeroase personaje de desene ani matr și cu inscripții haioase, încălțăminte cu accesorii reprezentând figurine de pluș și genți cu forme neobișnuite. Au intrat in trend și elem ente vestimentare strălucitoare , in care paietele joacă un rol important. 

De asemenea, experții recomandă asocierea , în cadrul aceleiași ținute, a unor haine de culori diferite. “Toate nuanțele stridente ne inlfuențează starea de spirit. Cel mai indicat este că combinăm culorile calde cu cele reci. Spre exemplu, roșul, portocaliul și galbenul, cu albastrul, verdele și violetul” – spun specialiștii cu pricina.  

În plus, in toamna lui 2021 devin foarte la modă vestele tricotate. Multe din brandurile internationale de succes le-au introdus in colecțiile lor :  Gucci, Dries Van Noten și Ganni. 

De asemenea, in trend au intrat și gențile cu suprafață textilă. Interesante sunt și gențile accesorizate cu blăniță de oaie sau chiar nylon. 

Referindu-se tot la această toamnă, specialiștii în  modă ne anunță că revin in actualitatr trendurile anilor 2000. Spre exemplu jeanșii cu talie joasă. Potrivit spuselor lor, acesti blugi au devenit moderni grație generației Z. 

Va intrebati care este culoarea sezonului? VERDELE! Tot experții ne recomandă să amestecăm,  in ținutele noastre din această toamnă, mai multe piese vestimentare de această culoare.  

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.