Ea și El

Stai liniștită! Nu te iubește! Ești doar o parteneră…”convenabilă”

Da, iubim, avem fluturi in stomac, ne lăsăm luate de val și devenim, exact așa cum se spune, niște “gâsculițe”. De multe ori, această stare euforică ne îmiedică să observăm anumite semne care ne spun clar că, de fapt, ceva nu merge, in relatia noastra. Nu este nimic ciudat în dorința noastră de a fi iubite. Dar trebuie să fim atente la aceste semnale, pentru că…dragostea într-un singur sens, e un..nonsens! Iată, așadar,  câteva semne care ne  avertizează că, poate, persoana dragă nu te iubește cu adevărat.

1. Nu își exteriorizează sentimentele

Dacă nu arată, în public,  ceea ce simte pentru tine, înseamnă că ceva nu e bine. Nu se așteaptă nimeni să vă sărutați la orice pas, dar dacă nici  măcar nu te ține de mână, atunci ar fi bine să te pună pe gânduri…

2. Păstrează legătura cu fostele lui relații

Dacă te-a asigurat că a încheiat cu trecutul, atunci de ce continuă să păstreze legătura cu fostele? De ce le apreciază postările, de ce le răsunde la telefon?  Poate că nu îți este devotat în totalitate….

3. Nu e preocupat de dezvoltarea relației voastre

Când vrei să vorbiți despre relația voastră, el nu are nicio reacție. De parcă i-ar fi totuna. Pare că i-ar conveni stadiul de acum al relației voastre. De planuri de viitor nici nu poate fi vorba. 

4. Nu se îngrijorează pentru tine

Într-o relație, partenerii își fac griji unul pentru celălalt. Este ceva firesc. Dar în relația cu el, nu cumva doar tu ești cea care își face grji?….

5. Nu ți-a prezentat rudele lui

Dacă te-ar fi iubit, ți-ar fi făcut cunoștință cu ai săi. Dacă acest lucru încă nu s-a întâmplat, acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri.

6. Petrece mai mult timp cu prietenii decât cu tine

Nu prea ieșiți împreună. Motivul? … tot timpul său liber îl petrece cu prietenii. Dacă simți că nu are nevoie de tine, pune punct relației voastre!

7. Nu este grijuliu, nici măcar atent cu tine

…și asta pentru că mereu este ocupat cu alte lucruri. De fapt,  nu îi pasă de tine.

8. Este ca un străin,  pentru tine

Nimic nu este mai rău decât să te complaci într-o relație, în care suferi. Pare că ați fi doi străini și nu doi îndrăgostiți. Chiar ai nevoie de acest lucru?

9. Ti-a dat de înțeles că el nu a fost niciodată singur

Din poveștile despre relațiile sale anterioare, ai înțeles că este genul de persoană careia ii place sa se joace cu focul, că  îi place flirtul. Nu e greu de dedus că așa va fi mereu.

10. Nu știe mai nimic despre tine

Dacă l-ai întreba, la un moment dat,  ce știe el despre tine, ce mâncare îți place sau ce hobby-uri ai, vei vedea că habar n-are. Pentru că relația nu-l intereseaza, de fapt. 

11. Evită situațiile conflictuale

În orice relație există mici certuri intre indrăgostiți. Însă o ceartă cu el ajunge să te deranjeze foarte mult, pentru că observi că el mereu este calm, că nu are nici o emoție, de parcă ar fi din piatră și nu i-ar păsa. In acest caz, indiferența spune multe.

12. Nu-și exteriorizează emoțiile

Dacă el nu pare a fi interesat, în zadar încerci să-i împărtășești emoțiile tale, caci nu va avea nicio reacție. Nu-ți va spune niciodată că te iubește și nici nu-ți va  arăta acest lucru.

Sursa : cluber.com.ua 

Uscatoare rufe