Ea și El

Cât de bună este Mihaela Rădulescu? Sau cât de rea?

Mihaela Rădulescu e din ce-n ce mai mișto. Fără doar și poate. Habar n-am câți ani are și mi-e și lene să dau un Google dar e mult mai bună acum. Mă uitam la niște poze din perioada ei Chisească și chiar o să-l întreb pe Dan dacă nu i s-ar părea de 10 ori mai greu de cucerit acum. Nu mă interesează ce face, pur și simplu funcționează. Sport, operații estetice, pastile cu pumnul, schimbare de sânge, asparagus la dinner, somn din belșug, HGH injectat, Gerovital, vitamine sau sex cu minori. Fun cțio nea ză! E mai mișto acum decât oricând și dă speranță oricărei femei fie ea purisancă sau puștoaică. E dorită de orice bărbat, mascul cu ștate vechi sau puști corditi. Mihaela are grijă de ea. Mihaela e fată deșteaptă. Fii ca Mihaela! Da, da, știu, are bani mulți și d’aia poate. Tu, însă ai încercat tot ce ținea de tine? Tot ce e fără bani? Ai lăsat KFC-ul? Dar văcuța Milka cu care-ncepi să semeni? Când ai alergat ultima oară? Nu, nu, mă refer după tatuatul ăla de la Loft. Jogging, nebuno! La ce te ajută hainele pe care ți le iei lunar dacă intri-n ele tot mai greu? Nu mai bine bagi banii-ntr-un abonament la sală? Îți faci doar selfie de aproape să nu se vadă că ești cât canapeaua. Gagica aia muncește mult să arate așa. E întradevăr o Femeiede10. Se vede și după bărbații care au iubit-o, toți gagicari. Chișu, Bănică, Elan, Dani și acum extremistu’ ăsta de la RedBull de nu pot să rețin cum îl cheamă că v-am zis că mi-e lene cu goagălul. Bună rău dar și rea. N-are milă de hoașcele astea mai tinere decât ea și le și arată mereu cât de fit e. Mereu mulată, mereu cambrată, tot timpul postată. Facebook. Instagram. Rupe tot. Mai bine decât unele minore d’astea pufoase și devoratoare de siteuri se socializare. Aveți două variante, pofticioaselor: ori vă apucați de treabă ori faceți o petiție să nu mai apară și să nu mai posteze că vă face se râs! MR este varianta feminină a lu’ Benjamin Button. Ăla jucat de Brad Șpiț, nu zic de ăia din clanu’ Butoane de la Giurgiu.

Mihaela Rădulescu rulz!

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Da, sunt de acord. Conteaza mult genetica si… tupeul…. Sunt femei care arata bine fara efort, dar care raman in umbra…. O admir pe Mihaela, dar la noi in tara, te omoara prejudecatile si GURA lumii…

  • Sunt de acord cu tine, in mare parte. Mihaela e superba, si adevarat, niciodata n-a fost mai faina ca acum. Dar nu poti nega importanta banilor. Oricat sport ar face o femeie normala, nu arata asa tanara la peste 40 de ani fara injectii si operatii. Arata bine, dar nu ca Mihaela. In plus si genetica e importanta, daca esti bine de tot genetic e posibil, daca nu, nu. Dar e un exemplu pt noi astea tinere sa nu ne facem de ras in prezenta ei.