Diverse

Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce-ți dorești! 

 

Cu toții avem așteptări de la viața noastră. Ele însă diferă , de la individ la individ. Si, totusi, se pare că semnele zodiacale ne adună în jurul unor dorinți oarecum comune. 

Iată-le: 

1.Berbec

 Orientat spre carieră, Berbecul își chibzuiește bine fiecare pas. In viața lui,  munca și reflecția au ajuns la un echilibru. El se visează într-o poziție de conducere, dar vrea ca aceasta să îi permită să se ocupe de hobby-urile sale  și de creșterea copiilor.

2. Taur

Taurul este preocupat preponderent de asigurarea unei vieți de familie armonioase. El este profund dedicat activităților pe care le prestează. Taurii sunt focusați pe a-și face viața cât mai confortabilă.

3. Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru sociabilitatea lor și dragostea de viață. Ei își doresc să obțină tot ce e mai bun de la viață. Gemenii sunt interesați prioritar de lucrurile care le plac. Dacă ești zodia Gemeni îți place să călătorești, să citești și să asculți muzica.

4. Rac

Persoanele din zodia Rac sunt sentimentale și sensibile. Scopul Racului este crearea confortului în familie și consolidarea relațiilor între membrii acesteia. Este un bucătar extraordinar.

5. Leu

Leii sunt niște părinți desăvarșiți. Ei le oferă copiilor tot ce au mai bun. Sunt materialiști, de aceea le place să fie înconjurați de obiecte scumpe. Pentru ei călătoriile sunt o componentă necesară a fericirii.

6. Fecioara

Fecioara este o persoană perfecționistă. Ea își planifică metodic fiecare acțiune. Este predispusă să analizeze și să raționalizeze totul. Dacă ești fecioară, vei urmări să te înconjori exclusiv de lucruri care îți plac.

7. Balanța

Balanța este întotdeauna foarte calmă și liniștită. Are un simț al dreptății puternic dezvoltat și va tolera voința altor peroane. Scopul ei este să își învețe copiii despre compasiune și empatie. Balanța este orientată spre un serviciu care să fie util societății.

8. Scorpion

Scorpionii sunt niște personalități multilaterale. O viață ideală pentru scorpion înseamnă: o familie iubitoare, o carieră de succes și o gamă largă de emoții pozitive.

9. Săgetător

Săgetătorul este plin de energie și entuziasm. El este dominat de ideea de a se actualiza încontinuu. Vrea mereu să devină un mentor pentru alții. 

10. Capricorn

Capricornul este extrem de responsabil, orientat spre o viață de familie de calitate. El se descurcă foarte bine cu statutul de șef.

11. Vărsător

Vărsătorul are idei cu tendințe revoluționare. El vrea să schimbe lumea in care trăiește.  Să aducă libertate, egalitate și iubire între oameni. Își vede predestinația într-o luptă pentru o viață mai bună pentru umanitate.

12. Pești

Peștii sunt ambivalenți. Ei fie sunt niște rebeli, fie sunt niște conformiști. În orice situație, ei se ghidează după sentimente în orice activitate.

Sursa : greatpicture.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate