Modă

Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce să porți, de Revelion!

 

Finalul de an se apropie, cu pași repezi, chiar dacă…împiedicați!  Vă vom transmite recomandările celor de la just-lady.me , care au stabilit câteva legături directe între zodia în care ne-am născut și elementele vestimentare ce ne vor purta noroc, dacă le vom purta în noaptea dintre ani. Nu mai sunt decât cateva ore până la petrecerea anului, așa că, pe ultima sută de metri, vă mai puteți reorienta, pentru a fi în consens cu recomandările..astrologilor!

Berbecii

Berbecul este semn de foc, de aceea Cocoșul face casă bună cu el. Ce ar trebui să poarte Berbecii, în noaptea de Revelion? În orice caz, ținute de culoarea roșie. Chiar dacă ați optat deja pentru o alta nuanță, spre exemplu galben, completați-vă ținuta cu accesorii de culoarea roșie. Optați pentru ținutele din mătase naturală. Acestea vă vor atrage simpatia Cocoșului.

Taurii

În cazul Taurilor, nu atât culorile sunt importante, cât mai ales accesoriile. Asigurați-vă că în noaptea de Anul Nou veți purta accesorii masive, de preferat de culoare galbenă : aur, chihlimbar etc. O variantă inspirată o reprezintă cerceii circulari, de mărime mare.

Gemenii

Ținuta lor trebuie să aibă obligatoriu ceva în pereche. Cel mai simplu este să vă puneți o pereche de cercei masivi, dar pot fi de interes și alte variante: brățările în pereche – identice, la fiecare mână. Cel mai bine ar fi ca acesoriile-pereche să fie de culoare roșie!

Racii

Reprezetanților acestei zodii li se recomandă să opteze pentru o imagine misterioasă, în noaptea de Anul Nou. Spre exemplu, o mască venețiană! Ea va suplini absența unei pălării extravagante și în plus vă va feri de privirile indiscrete ale celor din jur. Racilor li se recomandă culorile argintii și nuanțele de bleu, dar și lor li se atrage atenția cu privire la necesitatea unor elemete roșii : fie o broșă, fie chiar lacul cu care v-ați colorat unghiile.

Leii

În calitatea sa de rege al animalelor, Leul va primi încuviințarea Cocoșului pentru a-și purta însemnele regale! Așadar, cum ar trebui să întâmpine leoaicele anul nou? Alegeți o diademă si purtați-o cu capul sus, toată noaptea! Optați pentru o rochie galbenă sau portocalie, pe care Cocoșul o va remarca, cu siguranță.

Fecioarele

Fecioarelor li se recomandă nuanțele de bej. Vi se va potrivi o rochie foarte delicată și foarte romantică. Completați ținuta cu un șal sau o eșarfă exotică, dar care să vă accentueze imaginea diafană.

Balanțele

În acest sezon se poartă, după cum credem că ați observat, blănurile naturale și artificiale. Acum, nu vă așteptați să vă recomandăm să vă așezați la masa de Revelion încotoșmănată în șubă, e suficient să alegeți o ținută care să aibă în compoziția ei și oleacă de blăniță: spre exeplu, o brățară originală sau niște pantofiori cu o inserție de blană!

Scorpionii

În noaptea de Anul Nou, femeile-Scorpion trebuie să-și evidențieze sexualitatea. Vă recomandăm pantofi cu tocul foarte înalt, o rochie cu un decolteu generos sau cu o crăpătură curajoasă. Alegeți culori vii, imprimeuri pestrițe și modele inedite, toate acestea fiind pe gustul cocoșului.

Săgetătorii

Iată că acestora li se recomandă să renunțe la ținutele extravagante și să aleagă, pentru noaptea de Revelion, o ținută practică, în care să se simtă confortabil. Specialiștii spun însă că, în cazul Săgetătorilor, este obligatoriu ca Noul An să fie întâmpinat purtând o pălărie, recomandabil una originală, cu voal. Aveți grijă ca ținuta să conțină cel puțin un element roșu.

Capricornii

Liderul înaripat al anului 2017 dorește să-i vadă pe Capricorni îmbrăcați în printuri florale. Femeilor- Capricorn le recomandăm așadar o rochie cu imprimeu în flori tropicale. De asemenea, n-ar fi rău să vă orientați și spre o ținută cu pantaloni sau spre o salopetă elegantă, ambele înlocuind cu succes rochia de seară.

Vărsătorii

Dacă v-ați născut în Zodia Vărsătorului, veti putea atrage atenția Cocoșului asupra dvs dacă în noaptea de Revelion veți purta materiale lucioase și accesorii strălucitoare. Paietele și strassurile, pietrele și metalele prețioase – toate acestea vă vor ajuta să vă compuneți o ținută memorabilă.

Peștii.

Zodia Peștilor este singura care a primit aprobarea de la Cocoș să renunțe la a purta roșu în noaptea de Anul Nou. Printurile tropicale multicolore li se recomandă cu căldură, dar și ornamentele „sălbatice” – iată elemente care îi vor merge la suflet Cocoșului.

Și iată o recomandare de final, care vizează toate zodiile : nu veți reuși să fiți pe placul Cocoșului, dacă în noaptea de Anul Nou veți alege o ținută modestă și cuminte. Țineți cont de acest lucru și alegeți-vă ținute originale și curajoase. Pregătiți-vă să fiți în centrul atenției, și asta nu numai în cadrul petrecerii de Revelion, ci pe durata întregului an care începe!

La mulți ani!