Modă

În CE ne ascundem, de frig? Recomandările stiliștilor ruși, pentru iarna 2018-2019

 

Iarna și-a intrat în drepturi. Deși atât de poetica ninsoare vine la pachet cu puzderia de băltoace în care ea se transformă aproape instantaneu, totuși noi, femeile, ne dorim să arătăm cochete și mai ales “în trend”, chiar dacă ne deplasăm, la serviciu, cu tramvaiul și nu cu limuzina de lux. 

Site-ul modnaya-krasivaya.ru ( modernă si frumoasă – n.a.) ne propune câteva variante de veșminte “de exterior” – și frumoase , dar și călduroase – pentru  iernile aprige care încep să se arate și pe la noi. 

Un palton stilat, pentru o iarnă ca-n povești

Iată că si în această iarnă, se menține în trend paltonul cu croială dreaptă, în stil Max Mara, legat cu cordon în talie ( așa numitul gen “palton-halat”) , precum și paltonul cu guler generos. Sunt deosebit de actuale si paltoanele -“cocon” .

 

Cojoacele și paltoanele din blană

Alternativa la paltoanele de mai sus o reprezintă, firește, cojoacele și paltoanele din blană. Dacă vreți un conoc la modă, optați penytru culorile vii. Desigur, nu sunt la fel de practice, dar arată al naibii de bine! 

Canadienele cu puf – salvatoare, în caz de ger

Oare poți găsi o canadiană “la moda”? Da, firește. Ele au o alură “over size” și au , de regulă, o croială dreaptă sau asimetrică. 

 

 

Femei de 10 pe Facebook