Modă

Vă place albul? Evitați-l dacă suneți plinuțe! 

 

Mama Natură nu a fost darnică din cale-afară cu unele dintre noi. Dar pentru ca suntem femei de nota 10, putem apela la trucuri, care să ne ajute să ascundem kilogramele in plus. Iar cea mai simplă metodă este să alegem să purtăm ținute care să ne avantajeze silueta , ascunzându-ne ceea ce nu dorim să se vadă. Dar in afară de asta, trebuie să fim atente și la ce culori purtăm. Nu mai e pentru nimeni un secret că există unele nuanțe care ne îngrașă și, chiar dacă greutatea noastră nu este dramatică, ținutele respective pot crea senzația că suntem mai dolofane decât în realitate.  

În topul tuturor acestor culori “dușmănoase” , albul ocupă de departe prima poziție. Este , cum s-ar spune, o “non-culoare” pe care femeile plinuțe trebuie să o evite, ea scoțând  în evidență fix zonele cu probleme. Dacă aveți, de exemplu, șolduri generoase, este indicat să înlocuiți pantalonii albi cu unii mai închiși la culoare. 

Totuși, puteți apela chiar și la această culoare, în încercarea de  a obține o siluetă de invidiat. Pentru că albul mărește, dacă aveți un bust mic, îmbrăcați un top alb pentru a adăuga volum. 😉

Sursa foto : mykaleidoscope.ru 

.