Frumusețe

Spune-mi ce ruj folosești, ca să-ți spun cine ești!

Poate n-o să vă vină să credeți, dar forma rujului pe care-l are în poșetă fiecare din noi are destule de spus în ceea ce privește caracterul nostru. Așa că, fă bine, scoate rujul din portfard, privește-i cu atenție vârful și compară-l cu variantele de mai jos:

1.Vârf conic: Nu există decât două alternative : fie lumea te adoră, fie te antipatizează profund! Cu alte cuvinte, nu poți lăsa pe cineva rece. Îți sunt caracteristice schimbările bruște de stare, judecățile extrem de radicale, din punctul tău de vedere lumea se împarte în lucruri bune și lucruri rele și ești total inflexibilă. Ești totodată gata să sari prima în ajutorul aproapelui, te implici în colectare de fonduri și te înscrii cu plăcere în rândul voluntarilor unui spital de copii. Și asta pentru că misiunea ta pe pământ este să faci lumea mai bună, mai pură, mai luminoasă. Ai vocație de lider, ești cea care însuflețește armatele din tranșee, strigând cât o țin rărunchii : ” Înainteeeee!” . Și, culmea! Toată lumea te ascultă! De fapt, nici n-ai cum să n-o asculți pe Jeanne d’Arc!

image

2. Vârf orizontal teșit : În acest caz, ești sufletul anturajului, ești din cale-afară de isteață, ești o optimistă incurabilă, generatoare de idei și acel gen de om care găsește ieșire din cele mai încâlcite situații. Fără tine nici petrecerile nu sunt petreceri, nici ședințele ședințe. Ești ca o rază de soare pentru cei din jur : e suficient să te privească, pentru ca chipul să li se lumineze. De aceea ție îți revin cele mai dificile proiecte, cei mai cârcotași clienți și cele mai complicate situații financiare. Iar tu te descurci, pentru că ai un principiu după care te calăuzești : ” nu există “nu se poate”! Nu trebuie decât să zâmbești și să te apuci de treabă!

image

3. Vârf rotunjit : Ești un factor determinant al armoniei conjugale. În casa ta domnesc echilibrul, ordinea , curățenia, mâncărurile gustoase și râsetele de copii. Ești o persoană foarte creativă și multilaterală, citești mult, te ocupi cu lucrul manual, mergi des la expoziții și concerte, însă lucrul cel mai important rămâne pentru tine familia. Tu ești centrul ei, liantul, și către tine se îndreaptă toți cei dragi, pentru un sfat sau o mână de ajutor. Ai pentru fiecare câte o vorbă bună. Ești întruchiparea înțelepciunii și a liniștii, a dragostei și devotamentului, ești o Mamă, în adevăratul sens al cuvântului.

image

4. Vârf “neatins” : Dacă vârful rujului tău își păstrează forma lui de la început, înseamnă că ești un om al regulilor stricte. Ești o perfecționistă : farfuriile trebuie să stea aliniate dupa mărime, cartea o pui pe masă paralelă cu marginea acesteia, iar prosoapele de la baie – într-o ordine bine stabilită. Până și hârtia igienică trebuie așezată mereu cu partea ei liberă în afară. La serviciu nu ai ratat niciodată vreun deadline, toți șefii se bazează pe tine, iar cei dragi nu contenesc să se minuneze de spiritul tău organizat, pe care încerci să-l imprimi de altfel întregii familii. Atâta le trebuie, să nu te asculte! Răspunzi cu curaj oricăror provocari, ești deschizătoare de drumuri și ești mereu dornică să cercetezi această lume nebună, nebună, nebună.

image

5. Vârf teșit: În copilărie obișnuiai să te cațeri prin copaci, să cauți prin grădină comorile piraților și nu te dadeai niciodată în lături de la a țopăi prin băltoace. Ești o fire aventuroasă, îți plac experimentele și ești candidatul ideal pentru premiul Nobel. Îti plan noile începuturi și răspunzi la orice provocare. Nu ratezi nicio oportunitate și nu-ți pierzi niciodată interesul în această lume nebună, nebună, nebună.

image

6. Vârf ascuțit : Ești sexy și inteligentă și știi foarte bine asta. Ești un adevărat magnet pentru sexul opus, dar nu profiți niciodată de acest lucru. Îți planifici viața până în cele mai mici detalii, cariera și bunăstarea financiară nefiind deloc lăsate pe ultimul plan. Ești foarte sinceră cu cei apropiați și ești gata oricând să te distrezi ; ești departe de a fi o “frumusețe rece”. Nu-i ușor să intre cineva în cercul tău de prieteni, căci nu prea ai încredere în oameni. Însă în spatele zidului de gheață se află o inimă fierbinte pe care n-o poate cuceri decât cel mai merituos cavaler! Iar de păcălit, nu prea te poate păcăli nimeni.

image

 

7. Vârf asimetric : Ai mereu nevoie de protecția celor din jur, pentru că în jurul tău se întâmplă mereu catastrofe! Fie îți moare bateria, fie ți se descarcă mobilul, fie se strică automatul de cafea etc. Ești în stare să te rătăcești chiar pe strada paralelă, și asta pentru că erai obișnuită să faci la dreapta după toneta cu ziare, iar toneta cu ziare tocmai ce-a fost desființată! Dar, atenție! Ești o persoană extrem de creativă, plină de idei și de planuri mărețe. Doar că trăiești în lumea fatnastică a propriilor tale iluzii și idei, ceea ce face să te simți străină printre pământeni! E cam cenușiu totul pe-aici! Și nu există niciun unicorn!…

image

8. Vârf oblic și ascuțit : ești mai charismatică decât oricine pe lumea asta! Te afli mereu în centrul atenției, chiar și atunci când te înfășori în șalul bunicii, te așezi într-un colț și te străduiești să taci. Ai un “ceva” care le stârnește curiozitatea celor din jur și care sfârșesc cu toții prin a te adora. Toți sunt gata să-ți sară în ajutor: să stea cu copilul, să-ți schimbe roata, să te ducă sau să te aducă de undeva, să-ți procure un lucru greu de procurat. Dacă încă nu te afli în fruntea unui colectiv, este pentru că încă nu ți-ai dorit acest lucru. Pentru că, orice lucru ți-ai propune, el poate fi considerat din start ca și îndeplinit!


image

 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.