Ea și El

Soluția pentru o relație de durată

Iubirea este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le trăim. Când ești îndrăgostit totul se schimbă. Simți fluturi în stomac, vezi lumea în nuanțe roz și ai sentimentul că nimic nu îți poate sta în cale. Singurul lucru pe care ți-l dorești este să stai cu persoana iubită. Da, iubirea este minunată, dar sunt și momente de cumpănă. Sunt numeroase cazuri în care, după o relație de durată, totul se năruie. Nu vrei să ți se întâmple și ție, nu-i așa? Dacă vrei să păstrezi flacăra aprinsă, iată ce trebuie să faci:

Complimentați-vă reciproc

Un compliment drăguț are un impact extraordinar asupra partenerului; se va simți cu siguranță mult mai bine după ce va auzi ce crezi despre el. Ia telefonul, sună-l și spune-i cât este de grozav!

cupluFă ceva neobișnuit

Dacă faci lucruri nebunești cu partenerul, relația voastră va deveni mai puternică. Încearcă ceva ce nu ai mai făcut niciodată, în viața ta!

Vorbiți despre sex

Sexul nu ar trebui să fie un subiect tabu într-o relație. Conform studiilor, partenerii care vorbesc deschis despre sex și fanteziile lor au o relație mai trainică.

Flirtați

Îndiferent de perioada de timp de când sunteți împreună, flirtatul nu trebuie oprit niciodată.

Sărută

Partenerii care sunt de mult timp împreună, uită adesea de sărut. Total greșit, întrucât sărutul apropie foarte mult partenerii. Așadar, sărută-ți iubitul de câteva ori pe zi și asigură-te că sunt săruturi memorabile.

Sărbătorește zilele speciale

Sărbătorirea zilelor de naștere și a aniversărilor cuplului este obligatorie dacă vrei o relație de durată.

Faceți zilnic lucruri împreună

Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât mai încărcat avem programul. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îți neglijezi partenerul. Petrece zilnic timp de calitate dacă îți dorești o relație fericită.

imbratisareÎmbrățișează-ți partenerul

Trebuie să îți îmbrățișezi partenerul în fiecare zi. Nu păstra acest lucru doar pentru momentele în care faceți dragoste.

Nu stați supărați

Nu există cupluri care nu se ceartă dar trebuie să aveți grijă să nu stați mult timp supărați. Lăsați lucrurile negative în urmă și relația voastră va înflori.

Sursa: humanexplore.com
Foto: Larry Williams/CORBIS

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.