Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Slăbire în cea mai mare viteză! 30% reducere!

Plajele deja sunt pline. Canicula parcă ne obligă să stăm la margine de briză, îmbrăcaţi cât mai sumar. Pentru prietenele şi prietenii care au savurat şi partea delicioasă a acestor zile de odihnă – mâncare bună, leneveală, program mai dezordonat -, soluţia este un program de masaj (aşadar, tot un fel de răsfăţ) pentru a slăbi cât mai repede. Totuşi, sezonul de vârf la mare nu a început şi „numărătoarea inversă” pentru iulie şi august, lunile de vacanţă pe litoral, se apropie de final. Prin urmare, propun slăbire la un preţ foarte rezonabil. Cu ce? Ofer trei arme.

Gel Corp Slăbire Termo-Şoc
Este un produs care face parte din “TREORI BODY PROGRAM”, o sinergie de uleiuri şi principii active care aduce forme sculptate şi piele catifelată! E un produs revoluţionar, cu inovaţii cosmetice de ultimă oră!
Gelul e un tratament termo-şoc ce redefineşte silueta si oferă un aspect al pielii vizibil mai compact şi mai bun.Textura este bogată, dar se absoarbe usor. Acţiunea cosmetică termoactivă încălzeşte partea tratată ca un masaj şi măreşte eficienţa produsului.
Principii active: escină, unt de Karite, galucină, iederă, derivate din vitamina PP, săruri organice, ulei de Argan, ulei de Trandafir Chilian,ulei de Babassu, celule stem de Argan.

Gel Corp pentru Slăbire “No Cell”
Este, la rândul său, un produs care face parte din “TREORI BODY PROGRAM”, o sinergie de uleiuri şi principii active care aduce forme sculptate şi piele catifelată! E un produs revoluţionar.
Acest gel de „înaltă definitie” remodelează silueta şi oferă pielii o creştere progresivă a fermităţii şi uniformităţii.Absorbţia rapidă permite ca persoana care îl foloseşte să se poată îmbrăca imediat după utilizarea produsului.
Principii active: extract de alge, microsfere de cofeină, săruri organice, ulei de Argan, ulei de Trandafir Chilian, ulei de Babassu, celule stem de Argan.

Sinergia Biolipo-r
Complex-şoc pentru slăbire şi anticelulită. Este practic un biocomponent pulbere-lichid pentru uz profesional şi domiciliu.
Principii active: apă aromatică de hamamelis, extract glicolic de hamamelis, extract concentrat de tei şi trandafir.
Uz: apăsaţi capacul şi agitaţi câteva secunde. Scoateţi capacul şi întindeţi. Masaţi, până la absorbţie, pe zonele cu celulită. Preparaţi produsul în momentul folosirii. Continuaţi apoi cu masaj drenant gelurile de mai sus. Repetaţi operaţiunea zilnic.
Efectul este absolut impresionant!

Toate doamnele care îmi scriu pe blogul www.oanaturcu.ro, pe facebook Oana Turcu sau comandă aceste produse pe site-ul meu primesc 30% REDUCERE!!! Oferta e limitată!!

image

Surse foto: sobaka.ru, zdorovie.com

Rubrică susținută de: sigla Ardes

Publicitate