Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Descoperire epocală anti-age: celulele stem de Argan!

Am o informaţie vitală pentru toate femeile care caută o soluţie-minune anti-riduri şi pentru slăbire şi tonifiere!
A fost realizat în Italia un test pe 21 de femei cu vârste cuprinse între 39 și 61 ani în ce priveşte eficienta în tratamentul îmbătrânirii pielii a unei metode de ultima generaţie – extragerea CELULELOR STEM din mugurul plantei de Argan!
Se certificase deja ştiinţific faptul că, mulţumită complexului de substanţe din compoziţie (săruri, acizi, fenoli, zaharuri, lipide, proteine), acestea declanşează procese semnificative de revitalizare a pielii.
Rezultatul este senzaţional! După 56 de zile de tratament cu o emulsie ce conține extract de celule stem de argan, s-a observat o REDUCERE a ridurilor în adâncime cu 26,2%, precum şi CREŞTEREA densităţii pielii cu 12,7%.
ACESTA ESTE VIITORUL!
Celulele stem de Argan dau pielii un aspect compact şi tonic, în egală măsură! Din acest motiv, am iniţiat în laboratoarele din Italia un program, se numeşte Treori, denumirea italiană pentru combinarea celulelor stem de argan cu trei uleiuri esenţiale: 1. Uleiul de Argan este extras din fructul copacului de Argan, originar in Maroc. Are proprietăţi hidratante, nutritive şi de protecţie contra agresiunilor externe şi acţiunii negative a radicalilor liberi. 2. Uleiul de Babassu este extras din fructele unui palmier originar din Brazilia şi care este dintotdeauna utilizat pentru a menţine pielea întinsă şi catifelată. 3. Uleiul de Trandafir Chilian este extras din seminţe dintr-o specie de trandafir sălbatic ce creşte într-o zonă delimitată din Chile. Dezvoltă o acţiune emolientă, hidratantă şi elasticizantă.
Aceasta divină compoziţie se materializează sub forma unor tratamente minunate anti-age:
Crema 24 ore este hidratantă si revitalizantă. Principiile amintite, la care se adaugă acidul hialuronic si vitamina E, asigură o acţiune de protecţie faţă de agresiunile externe din timpul zilei, dar si un efect nutritiv pe timpul noptii. Indicată şi pentru femei, dar şi pentru bărbaţi, crema optimizează procesele de refacere a pielii.
Balsamul-cremă pentru conturul ochilor şi buzelor cu celule stem de argan. Are o extraordinară formulă cu acţiune de lifting: previne şi atenuează ridurile din jurul ochilor şi buzelor, protejând şi hrănind pielea acestor zone delicate ale feţei de agresiunile externe în profunzime.
Uleiul extrapur tonifiant anti-îmbătrânire. Este produsul ideal pentru tenul tenul uscat şi aproape fără viaţă, care are nevoie de energia ce ajută pielea să recupereze rapid catifelarea, elasticitatea şi aspectul mai proaspat şi sănătos. Este perfect seara, pentru că hrăneşte pielea în timpul repausului nocturn. Cine are pielea foarte uscată poate folosi câteva picaturi şi ziua, pentru un plus de hrană a pielii.
Pentru orice fel de întrebări, aştept mesaje pe blog oanaturcu.ro, facebook Oana Turcu sau pe mailul ardesbio@gmail.com!

Uscatoare rufe