Frumusețe

Vrei buze groase? Te învățăm trei trucuri care nu dau niciodată greș! 

 

Cu toatele, ne dorim buze voluminoase. Și nu numai pentru că se spune că “buzele subțiri” caracterizează femeile afurisite, ci pentru că unul din  trendurile  lumii makeup-ului este sa ai buzele voluminoase. Ele atrag privirile celorlalți, cuceresc inimi sădesc invidia în rivale!   Daca nu vrei sa apelezi la interventii costisitoare  poti apela la trucuri. Ele îți vor profura o pereche de buze senzuale, cu care îi vei da gata pe toți! 

Iată cele 3 trucuri miraculoase : 

  1. Corectarea buzelor. Buzele tale au un contur natural. Ele sunt subtiri si din cauza conturului lor. Astfel, poti sa iei un corector de fata si il aplici in jurul buzelor. Dupa ce l-ai intins bine si ai acoperit formatul natural, iei un corector mai inchis si il aplici peste conturul natural al buzei superioare si sub conturul natural al buzei superioare. Intinzi bine corectorul si dai un strat de pudra pentru fixare. Dupa ce aplici si rujul sau luciul de buze, vei vedea instant diferenta. Rujul poate sa fie atat cremos, cat si mat. E alegerea ta ce vrei sa folosesti.

2. Tehnica conturării buzelor cu un creion. Cu siguranta folosesti un creion de buze sau macar ai folosit. Dupa ce aplici fondul de ten pe fata si ajungi la machiajul buzelor, ia un creion de buze si in loc sa urmaresti linia naturala a buzelor, incearca sa depasesti foarte putin acea linie, astfel incat sa creezi iluzia de buze voluminoase. Le colorezi in ce nuanta doresti, de preferat una mai inchisa, fiindca efectul este mai vizibil. Iti va placea la nebunie acest truc!

3. Rujuri care fac buzele mai voluminoase. Astfel de rujuri sunt cele mentolate. Dar și rujurile  mate au un efect de marire a buzelor. Ele rezista foarte mult timp pe buze, oferindu-ti senzualitatea de care ai nevoie. Incearca aceste tipuri de rujuri si vezi ce efecte iti ofera. Daca nu esti multumita de rezultatul lor,  ai posibilitatea sa alegi un ruj cu acid hialuronic. Victorie! Acesta iti va crea senzatia ca ai botox și asta fără să suporți intervenții neplăcute și costisitoare!

Sursa : ali-fox.ru