banner marshal garden
Ea și El

Și ce călătorie mă așteaptă!

calatorie tren

Atât timp am rătăcit pe cărarile pierdute ale suferinței tăcute. Atâta amar de vreme m-am împiedicat de obstacolele invizibile ale ființei răvășite de focul trecutului nestins. Atâtea ploi și tot atâția nori au străbătut, în goană, poarta inimii, fără a putea privi deasupra lor. Prea mult balast cărat în spatele deja tocit și usturand de Ego-ul ferit de ceartă.

Prea mult Iad… Aproape deloc Rai.

Prea multe nopți adunate și prea puține dimineți oferite în doi. Prea mult „Singur” și prea puțin „Împreună”.

Atâtea lacrimi revărsate in izvorul durerii și al inimii topite de așa mult chin. Atâtea lanțuri ce au ferecat buzele fericirii si au amorțit trupul lipsit de mângâiere. Atât de mult „Nu pot” si prea puțină dorință. Cuvinte infinite dar neacoperite si neșlefuite de faptele ce-au stat in umbră. Atât de mult „Tot” dar atât de puțin „Eu”.

Dar nu și acum!

De astăzi, drumul meu spre fericire este pavat cu pași mărunți de-înfăptuit. Bordurile groase în nuante de gri au fost sfaramate, lăsând loc celor fine si transparent de colorate. Podurile vii ale inimii sunt acum punți de echilibru si nu capcane ale minții. Rosturile ființei sunt din cele mai alese iar capătul drumului este un nou inceput. Am ales să urc mereu și să accept atunci când viața-mi spune să cobor.

Și ce călătorie mă așteaptă!

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1

Femei de 10 pe Facebook