Acasă la mine Necuvântătoare

Și animalele pot fi chic!

Se știe că proprietarii de animale de companie le consideră pe acestea ca fiind “copiii lor”, ei având de multe ori grijă de ele mai ceva ca de un copil adevărat! În timp ce cei din jur își fac cruci, proprietarii de animale își răsfață cățeii, pisicuțele, hamsterii, papagalii și altele asemenea lor, punându-le nume caraghios de gingașe, vorbind cu ele la fel ca și cu niște ființe omenești, scoțându-i regulat la plimbare, cheltuind o groază de bani pentru a le cumpăra mâncăruri sofisticate, medicamentele cele mai bune, jucării costisitoare, și, de ce nu? haine la modă!
Moda pentru animalele de companie – cea pentru căței fiind cea mai răspândită – este un subiect de mare interes pentru stăpâni. Deși de multe ori frizând ridicolul, ținutele pentru animale dovedesc nu numai dragostea intensă a stăpânului față de necuvântătoarea lui, ci și imaginația debordantă a autorilor – să le spunem tot designeri? O plimbare prin câteva site-uri de specialitate credem că va fi extrem de amuzantă pentru cititoarele noastre și, mai mult, poate le va da chiar idei celor care au pe acasă..dulăi! Căci ei sunt protagoniștii imaginilor următoare.

Foto: statehistory.ru, forlittlepet.ru, malinca.ru, xdogs.ru, vseprosobak.ru, gorodsobak.com, vk.com, zagadkizemli.ru,kotopes-nsk.ru, funpress.ru

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.