Modă

Lucruri din garderobă de la care trebuie să îți iei adio

Cardigane foarte populare în 1960, rochii cu printuri purtate în 1980, blugi în mare vogă în 1970 sunt lucruri pe care le întâlnim și astăzi. Toți specialiștii din domeniu sunt de acord că orice ciclu de modă durează în medie 15 ani. Oamenii au nevoie de 2 ani să observe trendurile, în următorii 5 ani le folosesc la maxim pentru ca în următorii 5 ani să îi mai scadă din influență. În cele din urmă, după încă 3 ani, influența trendului începe să pălească. După un timp, trendurile se întorc. Până atunci însă, am adunat câteva tendințe care nu mai sunt populare și pe care ar trebui să le eviți:

1. Abundență de inele

Conform etichetei din domeniul bijuteriilor, numărul total de inele de pe mâna unei femei nu trebuie să depășească 3, incluzând verigheta.

2. Pulovere și rochii din țesături ieftine

Pe lângă riscul de reacții alergice, sunt și inestetice. Proporția ideală este 20-30% sintetic și 70-80% fibre naturale.

3. Ciorapi închiși

Este indicat să nu porți dres de culoarea bronzului, în special vara. Sunt total inestetici. Ține minte o regulă: culoarea dresului trebuie să fie cu un ton mai închis decât culoarea pielii tale. Niciodată nu purta ciorapi cu încălțăminte de vară.

4. Lenjerie de dantelă cu bluze mulate

Unele femei consideră că a purta lenjerie intimă de dantelă cu bluze mulate este sexy. Total greșit. Lenjeria intimă nude este o alegere mult mai bună.

5. Lipsa accesoriilor

Accesoriile pot completa ținuta ta și îți dau un farmec aparte. Poți folosi pălării, eșarfe, curele, ceasuri, bijuterii. Accesoriile pot avea aceeași culoare cu hainele sau în contrast total. Regulă de aur: poartă accesorii care se potrivesc corpului tău.

6. Haine stil pijama

Acest stil a fost la modă în urmă cu câțiva ani. Spune un Nu categoric hanoracelor cu urechi, lasă-le tinerelor de 15 ani.

7. Blugi cu cizme înalte

Dau un aspect vulgar. Este OK să porți însă cizme stil cowboy. O altă combinație potrivită este: botine cu blugi skinny.

8. Ochelari de soare cu cristale

Optează pentru ochelari de soare clasici, fără alte accesorii care dau un aspect ieftin. Când îți alegi ochelarii, ține cont de forma feței.

9. Unghii lungi ascuțite

Acordă atenție și mâinilor tale. Unghiile lungi, ascuțite sunt demodate. Optează pentru o formă ovală, cu lungime medie. Când alegi culoarea, optează pentru alb, negru, roșu sau lac. Sunt nuanțe mereu în tendințe.

Sursa: brightside.me
Foto credit: Depositphotos.com

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate