Ea și El

Sfaturi vitale pentru nevestele de pretutindeni

 

1. Există trei lucruri pe care trebuie să le arăți cât mai rar bărbaților: lacrimile, adevăratul caracter și subțioarele neepliate!

2. Nu te grăbi să exclami “ Asta e jumătatea mea!” , până nu vă veți înfrupta împreună din : eșecuri, victorii și din victoriile altora. Și dintr-o …operațiune de zugrăvire a casei!

3. Nu conta pe faptul că soțul tău se va pricepe la lucrurile la care tu ești “zero barat”. Există o foarte mare probabilitate ca, pe viitor, cea mai înțeleaptă soluție la unele probleme să fie aceea de a vă îmbrățișa și de a vă plânge unul celuilalt, pe umăr.

 

4. Trebuie să te pricepi să gătești cel puțin un fel de mâncare. Iar acesta nu trebuie să fie cel cu care ți-ai dat gata iubitul la prima întâlnire! Este foarte probabil ca mâncarea respectivă să-i trezească amintiri nu tocmai plăcute, doar că atunci, la început, iubindu-te foarte mult , din politețe ți-a lăudat isprava culinară!

 

5. Oricât n-ar fi fost ziua de grea pentru amândoi, tot se vor găsi timp și puteri pentru o partidă de sex!

6. Fii sigură că uneori și bărbații își doresc, în loc de sex, să-și pună capul în poala ta și să-i mângâi pe spate

7. Înainte de a face ceva, imaginează-ți întotdeauna ce mutră o să facă soțul tău, atunci când îi vei povesti ce ai făcut!


8. Nu face niciodată pe deșteapta în prezența prietenilor sau a șefilor soțului tău, în ideea că aceștia vor remarca ce noroc a avut omul, cu o asemenea nevastă! Mai mult ca sigur, el va arăta în ochii lor ca un looser sau un papagal. E suficient să încerci să arăți foarte bine!

9. Soțul tău are tot atâtea motive de a se supăra pe tine pentru că lași jos capacul de la closet, câte ai și tu, la adresa lui, pentru că îl ridică.

h

10. Dacă soțul tău se pregătește să facă, sau a făcut deja, o prostie, poți să te abții să reacționezi. Insă dacă a făcut o josnicie – pentru nimic în lume! A trăi alături de un om josnic este cel mai groaznic lucru cu puțință!

11. Soțul tău trebuie să-ți cunoască micile slăbiciuni ( vreo 3-4, nu mai multe! ), precum și mijloacele universale de a le neutraliza. În caz contrar, va avea mereu sentimentul că locuiește alaturi de o străină.

12. Cea mai bună metodă de a-ți învăța soțul să nu-ți mai dăruiască flori fără motiv, este să-l întrebi, de fiecare dată când apare cu un buchet de flori în mână : “ – Mai bine spune-mi drept ce-ai făcut?”

13. Ceea ce tu consideri ca fiind “câteva firicele nevinovate desupra buzelor”, soțul tău poate considera ca fiind o “mustață” în toată regula! El nu-ți va spune acest lucru nici sub amenințarea cu moartea! Așa că, fuga la cosmeticiană și rezolvă problema!

14. Când soțul alteia cheltuiește 1000 de lei pentru șampanie și confetii – atunci acela este un “romantic incurabil”. Dacă al tău face același lucru, e un …risipitor!


15. Pentru armonia conjugală este bine să “faci curățenie” atât în proprii bikini, cât și în memoria telefonului….

16. “Două plăpumi” nu reprezintă semnalul unei crize în căsnicie, ci a unei căsnicii ajunsă la marturitate.

17. Iată două lucuri pe care nu ai voie să i le spui unui bărbat : “ Ești un looser” și “ Nu am avut niciodată orgasm cu tine” . Dacă aceste lucururi sunt adevărate, va trebui să le ții în tine , dacă nu până în mormânt, măcar până la căsnicia următoare!