Femei de 10 Femeia hai-hui

Selfie”-ul nu ne mai satisface! Iată ce au inventat tinerele japoneze, pentru a atrage atenția!

 

Ce nu fac tinerele de astăzi, pentru a atrage atenția asupra lor, pe rețelele de socializare? Fotografiile banale de pe Instagram nu mai impresionează pe nimeni, de aceea în lupta pentru popularitate a fost img_5338aruncată artileria grea, spre exemplu…”belfie” ( acel “selfie” în care protagonistul este… posteriorul!). Și stați că asta încă nu e totul!
În Japonia s-a născut un nou trend. Văzând cum una din eroinele îndrăgite ale serialelor animate japoneze își face un selfie în oglindă, ascunzându-și zonele intime cu un singur deget, domnișoarele s-au apucat și ele să pună în practică acest lucru!

Secretul constă în a estima distanța corectă față de oglindă, astfel încât degetul arătător, în poziție culcată, să acopere reflexia în oglindă a zonei intime pubiene, iar reflexia degetului arătător să acopere sânii.

img_5340

Deși a te fotografia într-o poziție corectă nu este deloc simplu, multe domnișoare japoneze s-au înrolat rapid în acest nou “curent”. Această modă a depășit instantaneu granițele țării, răspândindu-se în întreaga lume.

img_5341

img_5342

img_5343

Deși ar părea, poate, ușor deplasat, dar și bărbații s-au grăbit să se alinieze acestui trend.

img_5344
Unora din ei pare chiar că nu le este suficient un singur deget, pentru a-si acoperi bărbăția! 😉

img_5345

Una peste alta, trebuie să recunoaștem că protagonistele acestui nou curent nu arată rău deloc! Voi…ce părere aveți? Poate că ar trebui să le trimiteți și prietenilor acest articol, să le dați o idee, nu? 😊

img_5346

Sursa : ofigenno.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.