banner marshal garden
Femei de 10

Secretul frumuseții lui Mireille Mathieu

 

O solistă de exceptie și o personalitate deosebită. Mireille Mathieu rămâne una dintre cele mai sensibile artiste ale lumii.
Dar frumoasa franțuzoaică mai are o calitate : este neschimbată, de decenii și este fidelă stilului său, care și-a pus amprenta asupra vieții și carierei sale. Iată câteva din trăsaturile lui Mireille, cu explicațiile aferente, pe care le-a oferit chiar artista, în numeroasele sale dialoguri cu presa.

Pielea albă

În familia solistei, toți au o piele foarte albă. La fel ca și Marilyn Monroe. Mireille consideră acest lucru ca fiind o performanță și de aceea evită cu obstinație contactul cu soarele. Probabil și pentru faptul că solista nu a stat la soare, a controbuit la pielea ei extrordibară de astăzi.

Tunsoarea

Bretonul lui Mireille Mathieu a intrat deja în istorie. Ea și l-a păstrat pe durata întregii sale cariere și el constituie și astăzi cartea de vizită a artistei.

Buzele de coral

In alegerea rujului său, cântăreața franceză optează mereu pentru culorile sidefate și nuanțele de teracotă. Foarte rar își permite un ruj de culoarea vinului.

Sprâncenele groase și negre

Sprâncenele lui Mireille au arătat mereu bine conturate – este un lucru cerut de tunsoarea sa cu breton. O astfel de coafura – cu bretonul care atrage atenția asupra frunții – face ca forma spâncenelor să fie foarte importantă.

Alimentația sănătoasă

Mireille s-a străduit toată viața să respecte un regim de alimentație cât mai sănătos și duce un mod de viață activ. Alimentele sale preferate sunt legumele și brânza de vaci light. Un si gur lucru nu poate să și-l refuze : un pahar de vin, la masa de prânz.

Dezvoltare personală

Pentru a scăpa de accentul de provincială, Mireille a urmat cursuri de dicție; a făcut apoi exerciții de respirație, si-a antrenat mersul pe tocuri și a învățat regulile de comportament în înalta societate. Problema cu tocurile a fost una foarte spinoasă, pentru Mireille, ea fiind toată viața complexată de înălțimea sa mică ( 153 cm). Această înălțime a condus și la un număr corespunzător la pantofi : 33 ! Cum era și de bănuit, majoritatea pantofilor săi sunt facuți la comandă!

Somnul și programul zilei

Nu există nimic mai important, în opinia artistei, decât un somn bun și un program al zilei bine pus la punct. De trezit, se trezeste foarte devreme, nu doarme mai puțin de 11 ore pe zi – considerând ca este o condiție esențială a unui look bun. Pentru a scăpa de cearcăne, Mireille își pune cremă hidratantă pe dischete cosmetice și le aplică sub ochi, stând așa 30 de minute

 

Sursa : allure.ru

Surse foto: spravkasleavka.ru, so-ladies.com

Femei de 10 pe Facebook