Frumusețe

Șamponul uscat – o soluție rapidă și eficientă

Femeile sunt întotdeauna pe fugă, vor să se împartă, să facă o multitudine de lucruri în același timp, dacă ar fi posibil. De aceea cele 10 minute ale unei femei, sunt echivalentul unei ore a bărbaților, și nu din neseriozitate sau nepunctualitate, ci din simplul fapt că a fi o femeie de 10 nu e deloc simplu!
De câte ori nu vi s-a întâmplat ca, după o zi obositoare la serviciu, să apară un eveniment neașteptat la care trebuie să mergeți? Mie, de multe ori – recunosc. Părul nu voia sa stea sub nicio formă, doar o șamponare l-ar fi putut salva. Ei bine, ce facem când nu avem timpul necesar pentru a ne răsfăța parul așa cum merită? Una dintre soluții este șamponul uscat! Am fost foarte reticentă la început, nici nu voiam sa aud de așa ceva, deoarece nu puteam concepe cum un spray, care nu intră în contact cu apa, poate înlocui cele 20 de minute de șamponare? Ei bine, mi-am luat inima-n dinți și l-am încercat, deoarece după cum bine știm toate, părul și unghiile sunt cartea noastră de vizită, iar nimic nu este mai enervant decât un păr rebel care nu vrea și nu vrea să ne intre în grații.
De aceea, vă propun o soluție simplă și eficientă, cu ajutorul căreia, parului dumneavoastră nu-i veți da doar un refresh, ci îi veți reda strălucirea și volumul de care are atâta nevoie!
Pe piată veți găsi o diversitate de sampoane uscate, trebuie doar să-l descoperiți pe cel care vi se potrivește cel mai bine, tehnica de aplicare, însă, fiind aceeași, indiferent de marca pe care o alegeți.
Iată cum folosim acest produs salvator care ne scutește de minute bune, chiar ore, atunci când timpul nu este foarte generos cu noi:
Agitați bine înainte de utilizare.
1. Pulverizați la rădăcină, de la o distanță de 30 cm.
2. Masați cu degetele și scuturați părul.
3. Lăsați să acționeze 1 minut.
4. Gata! Acum puteți peria și coafa părul.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.