Show TV

Sâmbătă, la “Femei de 10, Bărbați de 10” le veți cunoaște pe Daciana și Suzana Vlad, gemenele folclorului maramureșean

Muzica românească este plină de frați și surori, mame și fiice, mătuși și nepoți, plus alte atâtea grade de rudenie. Folclorul maramureșean aduce însă în peisaj un caz cu totul aparte : două gemene, de o frumusețe răpitoare : Suzana și Daciana. Dar nu numai frumusețea este atu-ul celor două maramureșence!  Ci si talentul lor nativ, farmecul pe care-l degajă pe scenă si – ceea ce în folclor reprezintă o caracteristică esențială – autenticitatea. 

Oacheșele artiste s-au născut la Săliștea de Sus. Scena le-a unit, însă drumul lor profesional din afara scenei le-a separat categoric : deși la școală au fost  de nedespărțit (au stat chiar în aceeași bancă!)  după terminarea liceului la Sighetul Marmației,  Daciana a optat pentru jurnalism,  iar Suzana a absolvit Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”. 

Puse una lângă alta, gemenele sunt fermecătoare. Vorbesc frumos, se completează una pe cealaltă, iar estetic vorbind, sunt o adevărată încântare pentru privitor! 

Sâmbătă le veți admira la “Femei de 10, Bărbați de 10”. Vor povesti, vor glumi, ne vor încânta, iar “la desert” ne vor și cânta, firește! 

Colega noastră, Liana Damian a obținut o declarație-invitație de la cele două!  

…Aveți vreun motiv să nu urmăriți emisiunea de sâmbătă? Nu credem! Așadar, ne vedem la ora 15, pe TVR2, cu două…”gemene de 10”!