Ea și El

Să oferi totul și să nu primești nimic este cel mai rău lucru care se poate întâmpla într-o relație

http://totalfamilylife.com/

O relație înseamnă să oferi și să primești; înseamnă comunicare, compromis și suport. Atunci când doar tu oferi aceste lucruri și nu primești nimic la schimb, devine o problemă. Trebuie să înveți să nu investești timp și energie într-o relație în care eforturile nu îți sunt impărtășite. De asemenea, trebuie să pui capăt relațiilor de ”prietenie” care se manifestă doar dacă există un interes. Trebuie să atingi punctul în care să nu mai permiți nimănui să se folosească de tine. Să spui stop manipulării. Să nu cauți atenția nimănui.

Mai presus de orice, arată-le că:

– Ești o femeie independentă. Îți plătești singură facturile, ai veniturile tale, și te descurcai de mine înainte să îl cunoști. Nu depinzi de nimeni și nu te intimidează nimic.

– Nu oferi aceeași afecțiune ca ceilalți. Nu îl vei face de râs în public și nu îl alinți folosind cuvinte ridicole.

– Apreciezi, întotdeauna detaliile și atențiile mărunte. Așadar, îți place să spele vasele, să îți aducă un pahar de vin și orice altceva care să arate că se gândește la tine.

– Ai multe dubii. Ai fost rănită de multe ori. Ar trebui să te sprijine ori de câte ori ai nevoie.

– Nu trebuie să aștepte prea mult de la tine. Ești o persoană generoasă, dar trebuie să rămână la aprecierea ta când și cu cine. Nu trebuie să se comporte ca și cum totul i se cuvine.

– Faptul că te minte doare mai mult decât motivul.

– Fiecare persoană simte diferit. Ai fost trădată, așa că ai probleme legate de încredere, dar dacă se dovedește a fi sincer, lucrurile vor merge perfect.

– Trebuie să depună efort pentru a te convinge. Iar dacă ești importantă pentru el, va face acest efort.

– Îți dorești să auzi ce mult însemni pentru el, care sunt lucrurile pe care le admiră la tine. Vrei să îți spună cât de mult ține la tine. Dar vrei să îți spună și când greșești pentru a putea îndrepta lucrurile. Când îți spune ceva, trebuie să vină din adânducul sufletului său.

Sursa: positivethingsonly.com
Foto: totalfamilylife.com