Femei de 10 Recomandări

Să bucătărim… de 10!

Noi nu suntem femei… ”la cratiță”, dar atunci când intrăm în bucătărie, ne place ca aceasta să fie una modernă, iar noi… să bucătărim de 10! Ne place să gătim gustos, dar mai ales sănătos! Ne place să ne bucurăm iubiții, soții și copiii cu bucate meșterite din dragoste! Ne place ca, odată ieșite dintre oale și tigăi,  și suite pe cântar, să nu ne întristăm! Să intrăm vesele în șifoniere și să ieșim de acolo “ambalate” frumos, să ne colorăm obrajii, să ne suim pe tocuri și să ieșim în lume, la distracție! Nu contează că a doua zi vom merge din nou la serviciu (unde, și acolo, vom fi strălucitoare!) Serile sunt ale noastre și, din când în când, ne mai adunăm laolaltă, noi, femeile de 10, ca să mai povestim de ale noastre, să ne mai plângem de una-alta, sau să ne bucurăm de faptul că, iată, de 10 fiind, găsim ieșire din orice impas! 

Marți, 13 februarie, peste 100 de Femei de 10 din Capitală se vor reuni într-un nou “Revelion al femeilor de succes”, desfășurat în același Club al femeilor de 10, care este RESTAURANTUL MARSHAL GARDEN – alias gazda perfectă pentru evenimente de 10!

 … Al nostru are și un titlu: “Bucătărim de 10”, pentru că mai totul se va întâmpla în jurul uneia din principalele noastre preocupări: să gătim ca la carte! Adică sănătos și gustos. Vor găti, pentru femeile de 10, cunoscutul master-chef Aida Parascan ne va demonstra că, intr-o bucatarie Franke, nicio rețetă nu poate fi prea dificilă!, familia artistului Dinu Maxer, precum si un iscusit bucătar coreean, venit direct de la (Restaurantul) Seoul. Andrei Laslău ne va îndruma pașii pe Bulevardul vieții sănătoase, chirurgul Bogdan Smeu ne va povesti când și cum ne putem “tăia stomacul” ca să devenim, din cucoane rubensiene, manechine pe catwalk. Iar pe catwalk vom purta musai rochiile vestitei Eli Lăslean, designera care o îmbracă pe Prima Doamnă și care ne va delecta cu o prezentare de modă în alb și negru.

Si tot marți Editura Corint ne va recomanda unul din best-seller-urile sale (pe teme culinare, firește!), Catena ne va lăsa cu gura căscată în fața “Raftului său de slăbit”, iar Stefania Lee ne va convinge să întinerim cu 20 de ani …și asta doar folosind o miraculoasă cremă coreeană! Chelnerii vor gravita printre mese (cum, ne vom înfrupta… gratis?!? DA! GRATIS!!!), tombola ne va trimite acasă cu premii unul și unul, si mai slabi cu câteva kilograme. Asta pentru că vom avea de a face cu celebra Kinga Sebestyen, instructor de kangoo Jumps, care va ridica sala în picioare cu echipa sa… săltăreață! Ne vor smulge aplauzele, cântând,  spumosul Silviu Biriș, apoi Mareș Pană, Alina Dincă și inspiratul Daniel Iancu,  cu a sa chitară fermecată. 

Și dacă vom face ochii roată, față-n față cu scena vom descoperi, printre spectatoarele noastre de 10, chipuri îndrăgite ale celebrităților din România, venite să se relaxeze “cu folos” și să se distreze , cot la cot cu fanele lor! 

… desigur, nu vor încăpea, în Sala Panoramic de la Marshal Garden, decât puțin peste o sută din cititoarele noastre  minunate! Dar avem leac și pentru ghinioniste: vom filma și vom poza totul, astfel încât – nu fiti triste! –  veti fi și voi părtașe, indirect, la micuța noastră sărbătoare! 

Eveniment realizat cu sprijinul: