Sănătate

Să arăți la 70 ca la 30 ! Rețeta miraculoasă.

Multe femei consideră că-și pot reîntoarce tinerețea și frumusețea de altadată doar folosind produse cosmetice costisitoare. În realitate există alte metode, mult mai accesibile vouă și, nu de puține ori, mult mai eficiente.
Probabil că ați văzut destule femei care arată cu câte 15 ani mai tinere decât vărsta lor din buletin. Mai jos vă vom prezenta exemplul unei femei care, la cei 70 de ani ai săi, arată ca de 30. Ea și-a destăinuit secretul acestei tinereți, însă nu a dorit să-și dezvăluie adevărata identitate.
Femeia susține că folosirea acestui adevărat elixir al tinereții i-a întărit firul de păr, i-a făcut pielea mai moale și mai tânăra, iar vederea i s-a îmbunătățit considerabil. În plus, nu i-a mai apărut niciun fir alb. Sună incredibil, nu-i așa?

Ingrediente:

două lămâi
100 ml ulei de in
0,5 kg miere
1 cățel de usturoi

Curățați usturoiul și una din lămâi. Puneți-le în blender. Amestecați bine și adăugați mierea. Amestecați din nou și adăugați uleiul de in. Mai amestecați o dată. Puneți totul intr-un borcan pe care să-l țineți în frigider. Consumați câte o lingură pe zi. Rezultatul e incredibil!

Sursa: fithacker.ru