Diverse

Refuză cafeaua proastă, prietenii falși și oamenii de doi bani!

Groaznic sentiment, indiferența!  

Oamenii își doresc să fii peste tot, să fii mereu pe fază și să accepți totul așa cum este. Poate, în anumite situații este nevoie să o faci, dar, cu siguranță, nu întotdeauna.

Există momente și situații în care niciodată nu ar trebui să accepți mediocritatea. Există  lucruri pentru care trebuie să lupți.

Oamenii care nu știu cum să trăiască după  placul inimii,  te vor învinui tocmai de lucrurile spre care aspiri. Pentru ei vei deveni snoabă, egoistă, și asta numai pentru că lupți pentru a obține acel ceva,  care te va face fericită.

Dar dacă vei trăi temându-te mereu de ceea ce vor crede ceilalți despre tine, atunci vei avea o viață groaznică și foarte plictisitoare.

Dacă patima ta față de viață îi sperie pe cei din jur , scapă de ei! Dacă ritmul vieții tale este mult prea mare pentru cineva, nu-l lăsa să-ți stea în drum! 

Viața ta trebuie să reflecte ceea ce iubești mai mult și mai ales ceea ce te face fericită. Și nu te teme să o spui. Dacă te comporți ca și cum nu ți-ar păsa, abia atunci viața îți v oferi  lucrurile  care îți păreau  indiferente. Este foarte simplu.

Există un milion de alte lucruri pe care nu le poți controla- uită de ele. Sunt cele  legate de alți oameni, de ceea ce cred, simt sau fac aceștia. Nu trebuie să ai așteptări de la ei, pentru că nu le poți influența gândirea  și nu poți schimba modul în care acționează.

Ceea ce poți schimba sunt doar lucrurile pe care le accepți sau nu în viața ta.

Prin urmare, renunță la prietenii falși, la cei care te folosesc doar atunci când au nevoie. Renunță la oamenii care niciodată nu se țin de cuvânt, la cei care te fac mereu să aștepți. Niciodată nu cumpăra o cafea proastă. Mai bine mai dai un ban în plus, dar îți cumperi ceva cu adevărat bun.

Viața este mult prea scurtă pentru a-ți irosi energia pe lucrurile care te consumă. Așa că STOP! Concentrează-te pe ceea ce poți face tu însăți, pentru a fi cu adevărat fericită.

Sursa: soulpost

Sursa foto: coffeet.ru