Ea și El

Psihologia relației cu un bărbat însurat

«Atât de mulți bărbați singuri sunt în jurul meu, iar eu…m-am îndrăgostit de unul însurat!…”. Oare ce resorturi antrenează sufletul femeii, de ajunge ea să se îndrăgostească de un bărbat însurat?
Caci, dacă e să vorbim “pe bune”, ea va fi mereu “o nefericită”, alături de un bărbat cu verigheta pe deget. Ea va ocupa mereu locul secund, se va ascunde tot timpul și va fi mereu criticată de cei din jur. Ea nu are voie să aibă pretenții, trebuie să se mulțumească cu niște SMS-uri date pe furiș si cu niște intâlniri pe fugă. Un șir întreg de compromisuri, așadar….
Ce anume o animă, totuși? Da, desigur, iubirea! Pasiunea care ucide judecata și care o direcționează către ființa iubită.
Dar el, bărbatul? El…e un nemernic! El s-a “aranjat” cât mai bine : are soție, casă, pozibil copii , dar…are și ceva chef de aventură! Vrea să-și condimenteze puțin existența banală. Și așa că…aleargă spre tine, amanta lui.
La bărbați totul e clar, după cum se vede. Dar ea, amanta, ce așteptări are? Spera ca el să-și lase nevasta și copiii, pentru a veni alături de ea? Se întâmplă rar așa ceva. Doar când el are probleme insurmontabile în căsnicia lui. De ce te-ar alege pe tine? Nu are niciun motiv. La ce poate duce o relație cu un bărbat însurat? Nu te hrăni cu iluzii deșarte!
In realitate, amanta ( cu excepția “profesionistelor”) este o femeie nefericită, care nu se iubește pe sine. Psihologia relației cu un bărbat însurat are la bază dorința femeii de a demonstra , de fapt, că ea e mai bună decât cealaltă.
“Aia e mai bătrână, e grasă, umblă cu bigudiuri pe cap. Iar eu sunt tinerică, sexy, și uite cum soțul ei vine la mine! Sunt mai bună decât cealaltă! “
Dar…în realitate, bărbatul tot acasă se va grăbi. La bigudiurile nevestei. Și iată cum iarăși ajungi la lacrimi și la suferință. Te simți bine într-o asemenea poziție? De ce să pierzi timpul, să-ti irosești tinerețea și frumusețea, doar ca să fii dublură, într-o poveste de doi bani?

Ai, oare, nevoie de un bărbat însurat?
O femeie care are încredere în sine nu se va mulțumi niciodată cu poziția secundă. Ea nu se va consuma intr-o relație fără viitor. Așa că..respectă-te! Nu trăi viața alteia! Undeva, te așteaptă bărbatul care îți este sortit!

Sursa : piter-trening.ru

Uscatoare rufe