Timp liber

Privește cu atenție! Vei fi șocată de ceea ce vei vedea!

Ceea ce se află în jurul nostru nu este întotdeauna ceea ce pare a fi. Ochii ne joacă de multe ori feste. Cu iluziile optice nu-i de glumit. Legile fizicii sunt gata oricând să explice diferența dintre realitate și felul în care o percepe ochiul nostru. Până să ajungem însă să deschidem manualele de fizică, ne minunăm constatând “pe propria piele” sau “cu proprii ochi” lucrurile nebănuite care se ascund în spatele lucrurilor reale.

Oleg Shupliak este un cunoscut pictor din Ucraina. Numărul mare de admiratori pe care l-au adunat în timp lucrările sale nu se datorează numai talentului cu care a fost înzestrat, ci și ingeniozității cu care ne pune la încercare ochii. Privite în mod repetat, din diferite unghiuri, de la distanțe diferite și din diferite direcții, tablourile sale îți dezvăluie mereu alte perspective. Ți se pare că vezi un peisaj, însă, mijindu-ți ochii, observi de fapt o femeie dezbrăcată, în toată splendoarea sa. Vezi un cuplu dansând însă, privind mai cu atenție, constați că ai în față chipul brăzdat de riduri al unui om bătrân. Oleg este ceea ce numim un “maestru al iluziilor optice”.

Vă oferim mai jos câteva din cele mai spectaculoase lucrări ce poartă semnătura celebrului pictor ucrainean. Chiar și în cele aparent mai simple, veți descoperi lucruri uluitoare. În operele sale, surprizele se țin lanț. Și, rețineți, prin orice “share” pe care-l dați, nu faceți decât să sprijiniți talentul unui mare artist, ajutându-l să ajungă faimos în întreaga lume.

Vizionare plăcută și…nu uitați să mijiți ochii! Nimic nu e ceea ce pare a fi!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Uscatoare rufe