Ea și El

Un bărbat mult mai în vârstă decât tine. E și bine, e și rău..

 

Povestea cu “dragostea nu are vârstă” ne este tuturor bine cunoscută. Însă chiar și așa, femeile căsătorite cu bărbați mult mai în etate, întorc după ele capetele. Este, oare, periculos acest lucru și sunt, oare, de viitor astfel de relații? Haideți să încercăm să aflăm,
Motivele acestor diferențe mari de vârstă

Iată așadar motivele pentru care junele se combină cu bărbați care au vârsta taților lor :

1 un deficit al dragostei din partea tatălui. În aubconștientul ei, tânăra caută o persoană care ar putea să compenseze acest deficit de dragoste, din copilărie.
2 sentimentul protecției. Indiferent de statutul său, orice femeie simte nevoia, la un moment dat, să-și manifeste slăbiciunea și să fie protejată. Barbații tineri sunt, de regulă imaturi, iar cei în vârstă pot oferi multvisata protecție.
3 perspectivele unei astfel de relații. Aici, e clar, vorbim despre un oarecare interes material.

Principalele avantaje

De ce sunt, oare, atrase tinerele de astfel de relații? Ce savantaje le oferă ele?
1. înțelepciunea. Barbații mai în vârstă sunt mai experimentați și mai răbdători. Poartă responsabilitatea faptelor lor. Au un simț patern.
2. Fidelitatea. Astfel de bărbați nu mai trebuie să le demonstreze celor din jur, cât de potenți sunt. E suficient ca lumea să se uite la partenera lor, și ego-ul lor va fi satisfăcut.
3 o căsnicie trainică. Așa spun, cel puțin , statisticile. Diferența ideală este de 10 ani. La această vârstă barbații sunt mult mai maturi, sunt capabili de compromis.
4 copiii. Tot statisticile spun că, în astfel de cupluri copiii născuți au un coeficient de inteligență superior.

Dar oare sunt și dezavantaje?

Cu siguranță. Iată-le:
1. el și părinții. Deseori, părinții fetei sunt incapabili să înțeleagă alegerea fiicei lor și astfel în familie apar tensiuni.

2. odihna. Deseori, divergențele de interese devin un motiv de neînțelegeri în cuplu. Soțiile tinere vor să-și trăiască viața, iar soții sunt deja obosiți de ea și preferă un trai liniștit.

3. prietenii. Aici iarăși apar divergențe. Pentru cei tineri, un soț în vârstă pare plictisitor,iar acesta, la rândul lui, se simte stingher în gașca de tineri a soție

4. “Fosta” . Deseori, soțul mai în vârstă are un trecut, ba chiar și copii, de aceea soția tânară trebuie să accepte ideea de a-l împărți cu aceștia.
5. «Reeducarea”. Bărbații în vârstă sunt deja formați, de aceea nu prea îi mai poți schimba după placul inimii. Trebuie să-i accepți asa cum sunt.

Indiferent însă de toate aceste prejudecăți, practica demonstrează că există destule cupluri fericite, în care diferența de vârstă dintre parteneri este uneori astronomică! Fiecăruia, cum i-a fost norocul!

Sursa: brjunetka.ru

surse foto: niklife.com.ua, interfax.by, mirkoroleva.ru