Site-ul coocook.me revoluționează lumea bucătarilor „contra cronometru” cu o nouă rețetă. Ca de obicei, ceea ce vă propunem necesită ingrediente la îndemâna tuturor, timpul petrecut în bucătărie este extrem de scurt – visul oricarei femei! – iar rezultatul – divin!
Ingrediente
Aluatul:
două ouă
jumătate de linguriță de sare
un pahar cu făină
un pahar cu kefir
o jumătate de linguriță de bicarbonat
Umplutura:
300 gr. carne tocată
2-3 cepe
sare și piper după gust
Modul de preparare
Amestecăm kefirul cu bicarbonatul și lăsăm 5 minute.
Adăugăm restul ingredientelor și amestecăm bine. Ungem o formă cu unt, presărăm făină și turnăm jumătate din aluat.
Pentru a pregti umplutura, tăiem mărunt ceapa și o amestecăm cu carnea tocată, adăugăm sarea și piperul.
Punem umplutura în tavă și acoperim cu restul de aluat. Putem unge deasupra cu un ou bătut.
Ne-am încadrat în cele 10 minute? Acum introducem tava în cuptorul încins și coacem 40 de minute, la 170 grade.
Poftă bună, așadar!
Comentează